Monday, September 01, 2014

Himpunan cerita & Selamat Hari Merdeka yang Ke-57!!


Assalamualaikum w.b.t..


Hi.. peribahasa lama mengatakan sayangkan anak tangan-tangankan.. ini sayangkan blog tinggal-tinggalkan.. makin hari makin malas.. bulan ni saja hanya tiga entry tersemat  rapi.. tak paa biarkan, kita tengok sampai bila husna nak macam tu.. -_-

Selamat Hari Merdeka yang ke-57 semua!!
ittew tengah nak merdekakan diri dari terus dijajah kemalasan, hadoiii~

buat apa je hari ni?? ada yang semangat join perbarisan ke?? bagusnyaa!! husna hari ni tak buat apa hanya ikut family memenuhi jemputan makan kenduri, makan free.. bheheee.. kat Selama Perak sana.. pukul 10 dah bertolak keluar rumah, kena plan bebetul sebab kat sana diorang style makan kenduri awal, dan habis pon awal.. kalau kat tempat husna start tengah hari habis petang.. tapi terpulang jugak lah pada tuan rumah dan keadaannya..:)

bulan Syawal dah lama habis tapi husna masih nak cerita pasal raya.. tak kira nak cerita jugak kat sini biar jadi kenangan.. ekekkeke.. kad raya yang terakhir untuk tahun ni.. terbang dari Bumi Kenyalang sana.. terima kasih Mama Mursyiid..

 kad raya cantik..:)

terima kasih atas ucapannya, dah terlebih bahagia dah hari raya hari tu..:p

ini plak hadiah rajin komen dari Syira Lokman.. mask.. terima kasih Syira.. sampai sekarang tak pakai lagi, tak rasa nak manjakan diri lagi.. sayang nak pakai jugak nih.. hehehe.. 

kiwi apple?? perisa kiwi campur apple kot..:D

last one, hadiah rajin komen jugak dari Mama Maszull.. t-shirt I  Legoland.. cantik baju, kain pon selesa, terima kasih mama.. 


kenangan semua nih.. entah bila plak dapat merasa zaman kegemilangan rajin blogwalking nih kan?? ;D


Till then!! See ya~











39 comments:

  1. tahniah dapat hadiah n kad raya yg cantik :)
    done follow awak. hehe

    ReplyDelete
  2. salam singgah dari GA mamaniza.. salam merdeka.. anis follow sini :)

    ReplyDelete
  3. Untung betul zaman sekarang pun dpt kad raya lagi.
    Follow sini ye.

    http://nurulzayani.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini sebab diorang nak amalkan balik tradisi edar kad raya dulu.. hehehe..

      Delete
  4. Blogwalking sini :)
    follow sponser Mamaniza ^^

    ReplyDelete
  5. cantik kad raya.. done follow sini.. jemput singgah kembali ;)

    ReplyDelete
  6. Salam ukhwah, singgah sini jalan-jalan blogwalking dari perserta Giveaway Blogwalking Bersama Mamaniza.com..dah lame dah follow sini.. hehehe..jom singgah kat mycherita.. ;-) .. Salam Merdeka, salam ceria dari MyCherita

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Merdeka dan Salam Ceria MC.. husna jugak yg dah lama tak singgah blog MC kan.. huhuhu..

      Delete
  7. penyakit ni selalu juga menyerang akak...tak faham betul..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha hairan kan.. nak kena makan ubat apa ntah..:p

      Delete
  8. Salam Merdeka Husna... Jejalan petang kat sini ^_^

    ReplyDelete
  9. blogwalking sini :)
    Jangan lupa join segmen ABM juge
    http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/2014/09/segmen-giveaway-merdeka-hari-malaysia.html

    ReplyDelete
  10. wah.. baju legoland.. mama pun jarang dapat blogwalking sangat

    ReplyDelete
    Replies
    1. tapi mama aktif.. husna update pon jarang.. huhuhu..

      Delete
  11. Follow sini 1389
    Singgah dari segmen mamaniza.com : http://www.cekgunorazimah.com/2014/09/giveaway-blogwalking-bersama-mamanizacom.html

    ReplyDelete
  12. nak baju tuh..baju tuh paling berkenan dihati..huhuhuhuhu..tahniah..rajin-rajinkanlah diri anda berblogwalking.....keep blogging ^6^
    dan salam merdeka raya :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa husna pon mama maszull yg bagi.. mcm mana nak bg kat aiman??
      nak share pon tak bleh.. hahaha..

      Salam Satu Malaysia!!

      Delete
  13. Dah lama tak blog husna ni haaa. hehe. rinduuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. alolooo.. husna pon dah jarang update.. dtg pon mungkin entry yg sama..:p

      Delete
  14. Xde kad raya sbb mls nak anto kad raya jgk. Hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. tak paa kalau tahun depan husna umur pnjg bleh laa nak bg kat akak..
      tak perlu balas pon..:)

      Delete

Copyright © 2017 husnazahidi
| Distributed By Gooyaabi Templates