Friday, August 08, 2014

July 2014 Top Commentators Award


Assalamualaikum w.b.t..


Selamat pagi. Salam Sayyidul Ayyam.

amboihh dah 12 Syawal baru nampak kelibat nih. sakannya beraya. habis semua terbengkalai. hahaha memang sakan pon, seminggu hari raya ada saja aktiviti. siap plan nak pergi beraya kat Alor Star lagi tapi dah tak sempat sebab Isnin ni dah start keja. Alhamdulillah. dah lama menganggur, dah berpuluh resume hantar merata alam, akhirnya melekat.

tapi serba tak kena jugak, sebab result penerapan UiTM dengar cerita keluar 13 Ogos nih. erm. pecah pala fikir.

dah kelaut mengarang. entry permulaan bulan Ogos ni mestilah nak beri penghargaan buat semua pembaca setia husna sepanjang abad. beheee. terima kasih ye sebab masih sudi singgah blog husna walaupun bulan lepas husna dah jarang sangat blogwalking. kena usaha lebih sikit nih.


lagi bebanyak terima kasih buat yang namanya tersangkut dalam carta widget top commentators. husna dah masukkan blog anda dalam bloglist husna. yang lain jom terjah mereka untuk tambah kenalan ataupun eratkan lagi hubungan. beheee.



Perhatian!! jika dulu husna pilih lima, sekarang disebabkan kekurangan modal, husna terpaksa pilih tiga dari setiap carta. maaf ye. pada insan yang pernah menduduki carta 1-3 dalam bulan Mei, Jun dan Julai sila pm husna nama dan alamat di Page Husna Zahidi

kalau tak ingat boleh double check nama anda di sini:

terima kasih! 


Till then!! See ya~










41 comments:

  1. Salam Aidil Fitri Husna, eh nama kak tak da ek..)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Aidil Fitri kak!!
      nama akak kali nih tak tersangkut plak..huhuhu..

      Delete
  2. ouh...sangat stress bila nama takde ni..hahahaha

    ReplyDelete
  3. tahniah diucapkan kepada semua top commentators... :) salam jumaat adik sayang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Jumaat kak farah!! :)
      kim salam, peluk cium Ash..

      Delete
  4. Wahhh tahniah bg mereka yang bertuah.. hehehehehe

    ReplyDelete
  5. wahhhh tersenarai nama AA hehe...yahuuuu!!!

    ReplyDelete
  6. tahniah kepada semua penama yang melakat di top komenter hehe

    ReplyDelete
  7. Tahniah Semua...Salam 12 Syawal Husna..

    ReplyDelete
  8. selamat hari raya husna..tahniah dah dpt keje.. kat tmpt akak pon ade keje kosong gak..

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. tahniah jugak pd yg tak tersenarai.. rajin singgah.. hehehe..

      Delete
  10. Alhamdulillah berjaya ke tempat pertama ... Yeyy dua kali la Kak Lya dapat ya Husna ..Bulan No3 ..Bulan July No1 .......Rezeki ..syukur ... Tq Husna.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. :) dah pos nanti husna bagi taw ye..

      Delete
  11. salam raya husna
    tahniah kepada top commenters
    akak tak sempat nak belek top commenters di blog
    insha Allah hujung tahun kut :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Hari Raya kak..
      husna pon sebab ada widget tu je..hehehe..

      Delete
  12. tahniah semua.. lya paling mantap..paling rajin

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. takpaa mama niza.. boleh cuba lg nanti.. heee..

      Delete
  14. lama sangat dah rasanya dak jengah kat sini... confirm lah nama x de kat atas tu kan? hehehe

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum husna...tahniah pada semua yg berjaya...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam mama..
      tahniah dan terima kasih..:)

      Delete

assalamualaikum dan hye..
tinggalkan jejak awak di sini..
terima kasih..♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blog ini merupakan blog peribadi perkongsian daripada penulis. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pengalaman atau pendapat peribadi, dan tidak melibatkan mana mana pihak kecuali dinyatakan sumber atau nama pemiliknya.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal, dan mungkin berbeza dengan individu lain. Penulis sama sekali tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen dan pendapat yang dilontarkan oleh para pembaca blog ini.

Terima Kasih.