Saturday, July 05, 2014

Kali Kedua Bekerja Bersama (baca : bekerjasama)


Assalamualaikum w.b.t..


Hi, Selamat pagi!! dah selesai sahur ke belum, husna baru sudah je ni.. bersahur baki lauk berbuka semalam je, pastu topup lauk lain sikit, syukur itupon dah cukup.. memasing siap makan bertambah lagi muehehehe.. pepagi buta nih nak ambek masa kejap kongsi pasal reward husna bekerjasama dengan Zalora, sebenarnya dah lama pon barang ni sampai, sejak dari ketiadaan internet selama kurang lebih 2 minggu.. elok internet dah ada, penyakit husna plak datang, jenis yang suka postpone, sepupu sepapat suka menangguh.. -.-'

kalau ada yang tak perasan husna promote pasal apa, nin dia Shopping Tudung dengan Zalora.. rasanya memasing dah tahu kot Zalora merupakan salah satu pusat shopping online terbesar dengan menawarkan puluhan ribu produk.. Zalora ni dah buat memacam untuk tarik pelanggannya, dengan hanya subscribe je news dari mereka kita dah boleh dapat less RM20 untuk pertama kali purchase.. belum termasuk dengan less dari setiap news yang diberi.. bukankah itu sangat menarik??

kali kedua bekerjasama dengan mereka, rasa terharu sebab diberi kepercayaan untuk mengiklankan produk mereka.. hasilnya husna dapat kod untuk RM100 dengan sekali pembelian, syukur rezeki Allah.. waktu terima kod baucar ni menipu sangat lah kalau husna cakap husna tahu nak beli apa.. tak de niat nak beli pon tetiba disuruh untuk ambek je memana barang yang berkenan.. bulan 3 terima kod, hujung bulan 5 baru sibuk nak pilih sebab dah nak sampai expired date, nampak tak berapa lama husna ambek masa untuk berfikir.. muahahaha..

ezra by zalora

denim shirt by zalora

lastly I ended up with these two things.. tak pernah lagi ada flat makanya husna ambek peluang guna baucer ni je.. denim shirt tu buat tambah koleksi kemeja santai yang husna ada tapi sampai sekarang tak cuba lagi.. flat tu not bad laa, selesa nak padankan dengan apa pon boleh, sampaikan hari tu husna main bedal dengan skirt labuh..kihkihkih..

jom cuci mata dengan Zalora..:)


Till then!! See ya~











31 comments:

  1. As salam Husna, wahh..bestnya dapat shopping percuma dekat Zalora..:) macam mana Husna boleh dapat tawaran tu ya..kl bleh kongsi:)

    ReplyDelete
  2. oh husnadear zalora shopper,,menguntungkàn husnà, bagus tu.. cantik denim shirt tu :)

    ReplyDelete
  3. wahhh.. congratsss rezeki berblog ni namanya...

    p/s: terima kasih sudi join. blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/07/senarai-url-blog-6.html

    ReplyDelete
  4. wahhh syoknya untunglah dapat berkersama dengan zalora ;.. tahniah

    ReplyDelete
  5. best nya baju tuu :3

    singgah dari blog mia liana :D

    ReplyDelete
  6. bestnya.. dulu pernah dapat..tapi yg baucer rm50 je..dapat yg rm100 best lah. :)

    ReplyDelete
  7. wahhhh rezeki awk..syukur..

    Singgah dari segmen MIA LIANA.salam perkenalan.
    jemput join GA kad raya saya :)
    http://nurulasyikinmohdanuar.blogspot.com/2014/07/giveaway-kad-raya-by-ekinnuar.html

    ReplyDelete
  8. dpt percuma eh...tak tau pulak pasal ni....

    ReplyDelete
  9. wah bestnya..
    best kan pakai flat.selesa
    cntik blouse denim tu..

    ReplyDelete
  10. Waa zalora.. hehe
    AA beli sandle je hehe ;)

    ReplyDelete
  11. Wah... baucer 100... mmg macam2 boleh beli...

    ReplyDelete
  12. teringin nak beli di zalora..tapi tak reti huu
    http://iolacaviarofficial.blogspot.com/2014/07/2-segmen-blogwalking-pink-lady.html

    ReplyDelete
  13. comel kasut tu...hehehe..saya pernah bekerjasama sekali dengan zalora..memang senang bekerjasama ngan mereka..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  14. Wah dapat baucar RM100 yer... Tahniah Husna... Menarik barang yang Husna beli tu ;)

    ReplyDelete
  15. Wah cantik lya tak pernah lgi shoping kat cna

    ReplyDelete
  16. wah bestnya JV dengan Zalora..dapat shopping :) cantik kasut

    ReplyDelete
  17. macam sedap je kain denim shirt tu husna...

    ReplyDelete
  18. assalamualaikum husna...bestnya soping...:)

    ReplyDelete
  19. lawa kasut tu tau :)
    PG baru kali pertama mendapat kerjasama dari zalora. Memang best kan :)

    ReplyDelete

assalamualaikum dan hye..
tinggalkan jejak awak di sini..
terima kasih..♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blog ini merupakan blog peribadi perkongsian daripada penulis. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pengalaman atau pendapat peribadi, dan tidak melibatkan mana mana pihak kecuali dinyatakan sumber atau nama pemiliknya.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal, dan mungkin berbeza dengan individu lain. Penulis sama sekali tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen dan pendapat yang dilontarkan oleh para pembaca blog ini.

Terima Kasih.