Tuesday, July 08, 2014

CPUV | Tesco Delivery Lab & Dove Hairfall Rescue


Assalamualaikum w.b.t..


Hi, selamat tengah hari.. Salam Ramadhan yang ke-10, seminggu lebih dah kita berpuasa ada yang dah ponteng ke?? harap tidak lah ye, kalau ada sebab musabab yang bernas boleh laa.. tapi orang pompuan? tak pe itu kelebihan yang Allah nak bagi ke dya.. bheheee..

semalam macam biasa sebelum tido mesti cek Nuffnang, tengok bahagian earning rupanya ada 2 cpuv tengah bertenggek, bersuka ria bermadu asmara ye.. syukur Alhamdulillah.. dalam kalangan yang update pasal cpuv semalam, husna juga turut diberi peluang untuk merasa.. terima kasih Nuffnang, love you to the moon and back lah!! *nahh bodek sikit..*

cpuv nuffnang


CPUV | Tesco Delivery Lab

entry yang ditaja khas oleh Nuffnangers bercerita mengenai Tesco Online Shopping.. baca pengalaman diorang best gila, tak payah nak sesak dengan trafik, cari parking bagai, risau anak kecik hilang dalam tesco sewaktu tengah syok pilih perfume, dan paling penting buat husna tak payah ribut-ribut nak bersiap keluar.. sebab husna nih jenis yang suka keluar tapi kalau nak bersiap malasnya nauzubillah..-.-'

untunglaa siapa yang kawasannya tersenarai oleh tesco untuk delivery.. jimat minyak, jimat masa tapi berkaitan minimum order, caj penghantaran dan sebagainya tak diceritakan lah pulak.. huhuhu..


CPUV | Dove Hair Fall Rescue

kempen dove hairfall

ada pertandingan sedang berlangsung, boleh lah serlahkan keyakinan anda dengan Dove.. isi borang lengkap lepas tu ikut je arahan yang diberi.. husna tak pasti pertandingan nih available untuk kita yang bertudung ke tak, tapi kalau tengok ke galeri ada je wanita bertudung yang sertai.. cubalah mana tahu kan, rezeki berpihak boleh menang pencetak instax share yang bernilai hampir RM700.. saguhati je pon dah dapat produk Dove Hair Fall Rescue bernilai RM100..:)


Till then!! See ya~











18 comments:

  1. Assalammualaikum... husna ,

    tahniah yer.. dapat cpuv daripada nuffnang.. sampai 2 sekali. Nuffnang sayang kat blog nie..

    mselim3

    ReplyDelete
  2. tahniah husna

    ciksu dok ada satu aje yg tgh on going skrg ni..

    ReplyDelete
  3. wow banyaknya yg ongoing..tahniah husna. rezeki bulan puasa..:)

    ReplyDelete
  4. tahniah husna
    byk cpuv yg tgh ongoing..beznye
    yumida pun ada dpt gak..moga menjana earning

    ReplyDelete
  5. tahniah husna :)
    murah betul rezeki dia hehe
    still on going yang lain pulak tu hehe

    ReplyDelete
  6. ni mesti byk bodek nuffnang ni..hehe ...gurau jek

    ReplyDelete
  7. Wah! Berderet CPUV Husna! Rezeki bulan Ramadan. Tesco pun sekarang dah ada online shopping jugak. Dunia dah maju kan? :D

    ReplyDelete

Copyright © 2017 husnazahidi
| Distributed By Gooyaabi Templates