Friday, July 04, 2014

CPUV S&P Food-Coconut Milk Powder


Assalamualaikum w.b.t..


Salam Jumaat semua!! syukur dah hari ke enam kita berpuasa.. yeay!! cepat sangat taw.. mujur lah Malaysia ni berpuasa hanya 15 jam je.. kelmarin husna rasa exhausted sangat, bukan apa ada sebabnya.. bila tiba waktu nak masak tu asyik bukak fridge yang bahagian sejuk beku tu je ambek wap.. ngehngehngeh.. kalah budak kecik.. tetiba terfikir macam mana laa yang berpuasa lebih dari 15 jam tu kan?? moga Allah SWT mengurniakan kesabaran dan ketabahan buat mereka dan juga kita untuk lalui hari-hari yang mendatang, inshaAllah..:)

sebab tu jugak kelmarin satu hari asyik update dengan giveaway dan segmen je.. mihmihmih.. ingat nak publish jugak seketol berkaitan cpuv baharu nih tapi malas pikir nak tulis apa, aah esok jelaaa.. hehehe.. jadi laa dari tak berupdate kan, lagipon banyak sangat dah yang husna bookmark, kejar yang nak tamat tempoh je dulu.. yang jemput husna join, husna bookmark kejap, due date pon lambat lagi, inshaAllah dalam masa terdekat nih husna join semua sekali lah ye.. jangan ambek hati taw, ambek je benda lain..:p

CPUV S&P Food-Coconut Milk Powder


blerghhh~ mukaddimah sampai tak ingat.. kembali kepada topik asal, 2hb hari tu check Nuffnang teruja tengok ada cpuv tengah menari-nari cikebom cikebom.. syukur rezeki Ramadhan.. lepas nih kena lah update bebanyak entry, post sana post sini nak tarik audience, tingkatkan traffic, baru bergerak sikit nilai yang terkumpul tu khonnn.. muehehehe..


CPUV S&P Food IndustriesSdn. Bhd. – Coconut Milk Powder.. so far tak pernah guna lagi santan jenis serbuk nih, kat rumah sewa dulu nak cepat pakai santan kotak je.. kat rumah nih memang tak de stok santan kotak ataupun santan serbuk, stok kelapa banyak laa.. hahahaha.. mungkin sebab senang dapat, lagipon santan perah nih kuantitinya lagi banyak, murah plak tu.. tapi lain orang lain citarasanya kan.. mana tahu stay kat tempat yang susah nak dapat bekalan, so boleh guna santan serbuk keluaran S&P Food Industries nih..:)

kalau terjah website diorang, http://www.spfood.com/ macam macam produk ada, siap boleh tempah menerusi online.. lagi senang, tak payah nak jerit, SANTAN DAH HABISSSSSS!! terkejar-kejar monyet pergi cari kelapa.. hehehe..

selamat berpuasa..


Till then!! See ya~











26 comments:

  1. wahhh tahniah murah rezki bln puasa nie

    ReplyDelete
  2. wahh.. tahniah husna...wahh hebat SP food.. tgk kilang nya kecil ja.. kilang SP food ni dekat ja dengan rumah mak saya..

    ReplyDelete
  3. yeyyy iklan tergedik2 lagi !! tahniah ~~~

    ReplyDelete
  4. banyaknya tengah running..hebatlah..Alhamdulillah rezeki..akk pun dlm tak update ni byk gak dok menari2..selama ni selalu update satu je pun..tu pun ssh nk dpt.huhu

    ReplyDelete
  5. bestler cpuv die byk...akak punye 1-2mgu dah credit dah..hehe

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah rezeki tu hehe..
    yg best tu earning masih on going wow..
    AA tinggal 1 je yang menarik tapi tak berapa nak menimbul dekat banner tu kerap2.. huhu

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum husna, alhamdullilah. murah rezeki awak dik. kalau akak nampak, akak klik2 ye ~~~

    ReplyDelete
  8. perghh..masyuk gila! Alhamdulillah.. dapat jugak saya merasa..eh? :P jom kritik sket blog saya - stanzaku

    ReplyDelete
  9. Tahniah dear, mama pun dapat juga. Tapi tak nyempat reviewnya...

    ReplyDelete
  10. tahniah..saya pon tak pernah guna santan jenama ni lagi

    ReplyDelete
  11. Tahniah Husna ..Kak Lya tlg menabung kat sini hehhee

    ReplyDelete
  12. ciksu pernah guna serbuk santan brand kara je. brand ni blom pernah lagi.
    tahniah husna.byk tgh on going tu..

    ReplyDelete
  13. assalamualaikum husna...tahniah2 yer byk rezeki tu...:)

    ReplyDelete

Copyright © 2017 husnazahidi
| Distributed By Gooyaabi Templates