Wednesday, June 04, 2014

Wordless Wednesday #46


Assalamualaikum w.b.t..



Don't feel bad if people remember you only when they need you,
Feel privileged that you are like a candle 
that comes to their mind when there is darkness.. 















11 comments:

  1. Ornag cari kita saat diperlukan jer ??? Jangan sedih2 ,,..tapi ingatlah kita patut rasa gembira bila org cari kita ..Kita ni ibarat lilin yang menerangi kegelapan mereka ,.. Jangan sedih2 tau ..

    ReplyDelete
  2. wah dah tukar template blog....

    Entri terkini MINDAKABUR : Tuah dan Puteri

    ReplyDelete
  3. masih dalam ingatan la tu tapi buat2 lupa...

    ReplyDelete
  4. Its a normal thing in life..3 out 10 people around us memang akan terdiri dari species macam tu..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  5. kebetulan... aida sedang sedih.
    ada org memang dtg kat aida time dia ada problem.
    bila dia da happy, problem da ilang... aida ditinggalkan.
    skang sedang kecik ati...
    but baca quote ni, rasa lega la plak :-) tq for sharing...

    ReplyDelete
  6. tapi memang bengang sangat kan... bila org tak de duit je Nampak le kita. ingat le kita. sebab nak meminjam... haaish.............

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum husna....bagusnya kalau jadi mcm tu...:)

    ReplyDelete

assalamualaikum dan hye..
tinggalkan jejak awak di sini..
terima kasih..♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blog ini merupakan blog peribadi perkongsian daripada penulis. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pengalaman atau pendapat peribadi, dan tidak melibatkan mana mana pihak kecuali dinyatakan sumber atau nama pemiliknya.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal, dan mungkin berbeza dengan individu lain. Penulis sama sekali tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen dan pendapat yang dilontarkan oleh para pembaca blog ini.

Terima Kasih.