Saturday, June 07, 2014

Review Blog Top Commentators | Tiga Blog Sekaligus #1




Assalamualaikum w.b.t..


Dah masuk bulan Jun, review blog top commentators bulan Mei pon tak habis lagi.. terok betul husna nih, apa benda yang sibuk dibuatnya pon tak tahu.. ambil masa lama sungguh, pada hal bukan banyak mana pon nak kena review.. dan untuk tidak membuang lebih banyak masa, acece, maksud husna, dari terus tersimpan dalam draft buat pekasam, eh tak tak, pekasam sedap sangat, dari terus basi naik berulat, lebih baik diteruskan malam nih.. dan husna berhajat nak update pukal je.. boleh kan?? :p

http://sheilashahfiekry.blogspot.com/

blog yang pertama untuk malam nih adalah Blog Sheila Shahfiekry, blog yang simple dan kemas.. tak banyak widget, widget yang ada pon habis disatukan menggunakan tabber widget.. Blog kak Sheila menggunakan warna hijau muda dan putih sebagai warna utama.. sejuk mata memandang, lelagi mata yang minat warna hijau nih..:p

untuk pengetahuan kak Sheila dah dua minggu bergelar seorang ummi.. Tahniah kak, husna dah lama tak jengah blog akak sebab tak perasan pon update melalui blog mahupun facebook dari akak.. maaf ye..:) Alhamdulillah, baby selamat, umminya pon selamat.. nak tahu baby apa, kena lah jengah blog kak Sheila.. and not to forget, Happy Belated Birthday Kak Sheila!! semoga sentiasa di hujani rahmat Allah SWT.. Ameen..

http://www.azhafizah.com/

blog seterusnya ialah Blog Si Hati Merah Jambu, dan pemiliknya ialah Azhafizah Md Nor, atau lebih mesra dengan panggilan kak fiza.. seorang suri rumah tangga dan blogger sepenuh masa.. blog kak fiza bertemakan warna pink, sebab itu warna kegemarannya..

sebut je nama blog atau tuan blog mesti semua orang dah kenal.. seorang designer yang bukan calang-calang lagi, kreatif dan berbakat, hasilnya amat menarik.. cakap je nak design apa dan macam mana, nanti kak fiza buat, sure puas hati.. inshaAllah.. kak fiza ni rajin share resepi, tapi husna je belum berkesempatan nak cuba buat.. nak taw resepi terbaru dari kak fiza?? jom terjah blog azhafizah.com..

http://norumara.blogspot.com/

last blog untuk malam ni, Blog Mrs Erry Bercerita.. mesra dengan panggilan Deqla Manjew tapi husna panggil kak deq.. yelaa tak kan nak panggil nama je, kang kena cop kurang ajar plak.. :p orangnya kecik molek, seorang yang ceria.. itu berdasarkan apa yang husna nampak lah.. tapi kalau nak bukti jugak, boleh tengok blog kak deq.. memang ceria..:)

kak deq seorang yang sukakan kucing, rasanya bukan suka tapi cinta.. kak deq dah anggap diorang tu macam anak sendiri dah..:) Husna tak pasti berapa ekor semuanya, tapi husna taw banyak.. jantan betina semua ada.. kecik besar, tua muda.. >_< jom singgah blog Mrs Erry Bercerita..


Till then!! See ya~










13 comments:

  1. alhamdulillah kesemuanya kenal.
    sheila dh besalin erk.nk gi melawat blog jap

    *cikabe ciksu merajuk dh... hahaha..

    ReplyDelete
  2. lama tak mai sini header dah tukaq la..husna dok menung apa tu?hehe

    ReplyDelete
  3. Nanti zumal nak terjah blog depa... Selamat berhujung minggu ;)

    ReplyDelete
  4. wow! sungguh rajin...
    aida x reti nak letak widget monthly top comentators :-(
    x dpt nak reward frens camni...

    ReplyDelete
  5. rajinnya dia review.. =)
    tahniah buat sheila sebab dah dapat bby.. seronok je rasa..

    ReplyDelete
  6. Wahh bestnyerr dapat review blog ...
    Tahniah pada yg terpilih ya ..
    Nanti kena komen lebih lagi la hehehe ..

    ReplyDelete
  7. hehehe...rajin meke semua ya..hahaha...meh la revieqw kita sekali :P

    ReplyDelete
  8. baru masuk minggu kedua bulan jun..rasanya tak lambat lagi rasanya...hehehe..Shiela dan Deqna nie memang tak dinafikan, mereka sering BW...hehe :D

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  9. masih dikira rajin la dok review satu2 blog tuh ..hehe

    ReplyDelete
  10. Salam perkenalan semua..Terima kasih Husna sudi review..sangat hargainya :)

    ReplyDelete

Copyright © 2017 husnazahidi
| Distributed By Gooyaabi Templates