Thursday, June 26, 2014

Kiriman Ikhlas Dari Mereka, Bertambah Koleksi.


Assalamualaikum w.b.t..


Hi dan selamat petang.. sepanjang dua minggu tak online atas sebab tertentu, husna terima memacam jenis parcel.. ada hadiah giveaway/segmen, token review barang, dan sampel produk, syukur rezeki yang dikongsi bersama.. sayangnya waktu tu husna rasa bersalah sangat sebab tak dapat nak berhubung dengan sesiapa pon, hati pon mula lah rasa gundah gulana, risau pengirim turut risau penerima dah dapat barang ke belum.. 

selalunya husna macam tuh.. lelagi kalau pos barang bukan jenis guna pos laju, tak dak tracking number, selagi penerima tak maklum barang dah sampai, selagi tu laa rasa tak senang.. sebab kita dah janji nak bagi, then sampai tak sampai memang tanggungjawab kita lah.. so sekarang husna nak inform pada tiga orang pengirim nih, bahawa barang dah sampai.. actually dah lama pon sampai baru nak inform.. :p terima kasih bebanyak..

kurma Yusuf Taiyoob

barang yang pertama, kiriman saudara Zu Mal sebab blog husna terpilih cik random dalam segmen RT yang dianjurkan oleh zu mal sendiri.. dapat sekotak kurma bertangkai keluaran Yusuf Taiyoob.. kengkonon nak simpan masa bulan puasa nanti, tapi tak sempat dah sebab memasing bajet macam bulan puasa makan kurma sebelum makan malam.. lepas tu selamber je makan macam kerepek sambil tengok tv.. -.- anyway terima kasih zu mal.. kalau tak silap husna, zu mal nih ada bisnes kurma.. kalau rasa nak order atau apa-apa pertanyaan, boleh lah contact zu mal sendiri.. kalau rasa nak kenal cecepat terjah Dunia Zumal..:)

keychain, Bandung indonesia

hadiah kedua, kiriman dari kak Yumida.. rezeki blog terpilih oleh cik random jugak dalam Segmen Blogging dan Menang Hadiah yang dianjurkan sendiri oleh kak Yumida.. husna dapat keychain comel dari Bandung, Indonesia.. terima kasih kak.. first time husna bertegur sapa dengan kak Yumida kat facebook waktu nak bagi alamat hari tu, sopan betul akak nih..hehehe.. harap boleh kenal rapat lagi lepas nih..:) untuk pengetahuan semua, kak Yumida nih murah hati sangat, suka je buat segmen tak pun main teka teki, pastu kalau ada yang teka betul, konfem orang tu akan dapat ganjaran.. semoga terus dimurahkan rezeki akak..:)

fridge magnet, Cameron Highlands

hadiah yang ketiga, kiriman dari kak Fiza sebab rajin sangat komen kat blog beliau bulan lepas.. sebagai penghargaan dapatlah seketul fridge magnet, tertera Cameron Highlands kat situ.. terima kasih kak Fiza.. sengih macam kerang busuk waktu tengok fridge magnet tu sebab bertambah lagi koleksi fridge magnet husna kat peti sejuk mama, hahaha.. husna perasan ramai jugak blogger yang suka kumpul FM nih termasuklah kak Fiza..:)

sekian dulu berita petang ini.. ada kesempatan beserta kerajinan husna update lagi ye..:p nak pergi buat ais krim kejap.. ada orang dah teringin sangat..


Till then!! See ya~











p/s-pagi tadi pon dapat berita gembira.. Alhmadulillah berkat doa semua..:)

22 comments:

  1. wow seronoknyaaa dapat banyak hadiah.. nanti CT buat giveaway jangan lupa join k hihiks..

    ReplyDelete
  2. Salam husna..wah tahniah dpt hadiah mcm2.murah rezki husns.lya dah lama tak brkunjung ke cne.sibuk sgt urus mjls lya he

    ReplyDelete
  3. wah byknye hadiah husna dpt..alhamdulillah rezeki..yumida pun dpt kurma tu
    kurma pemes di bulan ramadhan

    ReplyDelete
  4. waa.
    mmg untung blogging ni.
    kawan br dpt.
    adiah pn dpt.
    terbaik.

    ReplyDelete
  5. wahhh lama tak mucul..muncul2 dengan cerita best2 semua.. tahniah dik

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah..semoga lepas ni line internet sentiasa okay lah ye Husna.. :)

    ReplyDelete
  7. rezeki melimpah2 nampaknya husna....BTW cantik header...

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah dapat rezeki, semua best..selamat menyambut ramadhan dear husna :)

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah TAHNIAH..selamat sampai dgn jayanya ..Kaka Lya punya FN tak sampai kat tgn hilang ntah ke mana huhuhuuuuuuuu

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah.rezeki :)
    smga yg mengirimkannya juga dimurahkan rezeki.aamiin
    **dik, tak payah lah ganti hadiah tu.xda rezeki lettew. yg lelain yg husna pos, dorng trima x?

    ReplyDelete
  11. Bestnya..suka la ada kenangan dr rakan blogger..terasa diri dihargai mcm tu...

    ReplyDelete
  12. Terima kasih atas review... Selamat nikmati kurma yer :)

    ReplyDelete
  13. tahniah husna.. best kan jadi blogger.. macam2 dapat..hihihi

    ReplyDelete
  14. tahniah dear..bestnya dpt hadiah kan...wow header baru tuu..cute..hihi..
    btw slm ramadhan buat husna :)

    ReplyDelete
  15. selamat berpuasa husna :)

    ppsstt: acaner, yg ciksu blh tercicir.ini kali kedua dri blogger x sampai ke tangan.huhuhu.
    pelik bin ajaib jga ni.
    nway thanks tau..

    ReplyDelete
  16. wahh banyak hadiah husna..terima kasih inform ye :)

    ReplyDelete

Copyright © 2017 husnazahidi
| Distributed By Gooyaabi Templates