Tuesday, June 03, 2014

Bintang Nuffnang Makin Bertambah


Assalamualaikum w.b.t..


Selamat pagi!! mulakan hari dengan Bismillah sambil terukir satu senyuman yang menawan.. sarapan jangan sampai kenyang nanti ngantuk susah buat kerja ye.. husna sarapan kuih je pagi ni..

macam biasa, bila dah settle semua kerja baru lah boleh start buat kerja sendiri.. wajib dimulakan dengan check mail, lepas tu page, risau kalau ada sesuatu yang penting, singgah Nuffnang.. alaaaa CPUV whisper dah credited.. ingatkan yang  tu nak tahan lama sikit, sebab kengkawannya dah lama credited.. tak pe lah, sempat jugak merasa..:)


terasa nak update survey, then husna perasan yang bintang kat kotak sebelah sebelum update survey tuh dah makin bertambah.. dulu ada jugak husna komen kat entry kak deno memandangkan dya publish pasal nih.. sebab husna tak pernah ambek taw pon.. hahaha.. kata kak deno lagi banyak bintang lagi bagus kot perletakan iklan Nuffnang tuh.. kalau tak silap lah, husna pon dah ingat-ingat lupa..

based on Nuffnang, the stars indicate your blog's Click Rating. We are giving out bonus earnings for blogs that achieve a CTR (Click-through ratio) of 0.2% or higher. This figure is based on average advertising industry standards.

ada pendapat yang lain ke??


Till then!! See ya~  















21 comments:

  1. Assalammualaikum.. husna,

    tahniah husna bintang nuffnang bertambah... kedudukan yang betul mempengaruhi 'bintang'..

    mselim3

    ReplyDelete
  2. Akak punye leadeboard pon 2 bintg je...xtahu sbnrnya nak buat camne..hehhe

    ReplyDelete
  3. Wahh banyak tuu :) kitee 3 bintang jaa Hukhuk T^T

    ReplyDelete
  4. wow bnyk bintang hehe... AA x pernah lagi dpt bintang banyak macam tu.. :D
    tahniah ;)

    ReplyDelete
  5. Fuyyo dah penuh bintang ads large rectangle tuh....jeles...hahaha

    Entri Terkini MINDAKABUR : Google Chrome Berupaya Memainkan Video dan Audio

    ReplyDelete
  6. wahhh...byk tu.... earning pun mesti masyukk ni ... ;)

    ReplyDelete
  7. Income Husna mesti lebat nie... zumal tak pernah amik tahu pun ;)

    ReplyDelete
  8. okeylah tu maknanya ramai visitor menyinggah...income pun masyukk..

    ReplyDelete
  9. alhandulillah.
    teruskan menulis :)
    ciksu x pasti pulak bintang ciksu..
    kikiki.jap nk pi tgk la..

    ReplyDelete
  10. wow bestnya. tahniah murah rezeki. saya tak pernah lagi dpt bintang banyak macam tu yang ada 3 bintang.

    ReplyDelete
  11. jarang tgok nuffnang..nk jawab entah boleh?kehkeh

    ReplyDelete
  12. tahniah sebab berbintang gemerlapan.
    aida ada 2 aje ~ satu 5 bintang & satu lagi 3 bintang :-)

    ReplyDelete
  13. tahniah.. kalau tgk bintang bertambah, rasa macam nuff bagi perhatian kat blog kita.. :)

    ReplyDelete

assalamualaikum dan hye..
tinggalkan jejak awak di sini..
terima kasih..♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blog ini merupakan blog peribadi perkongsian daripada penulis. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pengalaman atau pendapat peribadi, dan tidak melibatkan mana mana pihak kecuali dinyatakan sumber atau nama pemiliknya.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal, dan mungkin berbeza dengan individu lain. Penulis sama sekali tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen dan pendapat yang dilontarkan oleh para pembaca blog ini.

Terima Kasih.