Wednesday, May 07, 2014

Wordless Wednesday #39


Assalamualaikum w.b.t..





lagi tension.. >.<





sumber: facebook.com



















p/s- Alhamdulillah rezeki awal bulan join segmen uzu..

20 comments:

  1. hahaha
    sabaq je la kan

    husna, yg dakwat hitam tu ciksu just gna 1 kntung j.amik masuk dlm penapis teh, pastu cuci. amik sikit j air nya tu.
    yg kak ipar dato ct buat xda la hitam mcm ciksu buat, tapi kalau google resepi lagi hitam.. ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. husna dah google resepi..mak aih x mampu nak tengok..-..-
      tak sangka ada jugak ye..

      Delete
  2. memang tension kalau mcam ni gayanyee

    ReplyDelete
  3. adoi husna, boleh terjumpa ni, ada jugakkan macam ni, thanks for sharing :)

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. tak taw plak..
      tp gaya macam bukan kat sini je..:p

      Delete
  5. time exam kan ni..hahahhaa... apapun tak boleh!!

    ReplyDelete
  6. Wah dah boleh komen la Husna ..hehehehe ...
    Kak Lya tgk pon naik tensennnn sudahhh hahahaha ..
    Tak serabut kepala ker buat camtu huhu

    ReplyDelete

assalamualaikum dan hye..
tinggalkan jejak awak di sini..
terima kasih..♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blog ini merupakan blog peribadi perkongsian daripada penulis. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pengalaman atau pendapat peribadi, dan tidak melibatkan mana mana pihak kecuali dinyatakan sumber atau nama pemiliknya.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal, dan mungkin berbeza dengan individu lain. Penulis sama sekali tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen dan pendapat yang dilontarkan oleh para pembaca blog ini.

Terima Kasih.