Wednesday, May 07, 2014

Wordless Wednesday #39


Assalamualaikum w.b.t..





lagi tension.. >.<





sumber: facebook.com



















p/s- Alhamdulillah rezeki awal bulan join segmen uzu..

20 comments:

  1. hahaha
    sabaq je la kan

    husna, yg dakwat hitam tu ciksu just gna 1 kntung j.amik masuk dlm penapis teh, pastu cuci. amik sikit j air nya tu.
    yg kak ipar dato ct buat xda la hitam mcm ciksu buat, tapi kalau google resepi lagi hitam.. ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. husna dah google resepi..mak aih x mampu nak tengok..-..-
      tak sangka ada jugak ye..

      Delete
  2. memang tension kalau mcam ni gayanyee

    ReplyDelete
  3. adoi husna, boleh terjumpa ni, ada jugakkan macam ni, thanks for sharing :)

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. tak taw plak..
      tp gaya macam bukan kat sini je..:p

      Delete
  5. time exam kan ni..hahahhaa... apapun tak boleh!!

    ReplyDelete
  6. Wah dah boleh komen la Husna ..hehehehe ...
    Kak Lya tgk pon naik tensennnn sudahhh hahahaha ..
    Tak serabut kepala ker buat camtu huhu

    ReplyDelete

Copyright © 2017 husnazahidi
| Distributed By Gooyaabi Templates