Thursday, May 08, 2014

Spontaneous Thursday | Fakta atau Auta


Assalamualaikum w.b.t..


rasa macam hari nih nak letak entry santai je.. mood nak tengok movie.. cerita lama pon gigih layan.. -..- 

husna dapat fakta nih dari facebook.. facebook salah satu tempat kita share ungkapan atau pandangan orang.. yang sahih lah maksudnya.. makin hari makin bosan.. yang husna taw update default picture (DP) itu je.. lebih banyak habiskan masa dekat blog dengan twitter.. follow my twitter kat sebelah kanan anda.. :)


well setuju atau tak?? hahaha.. 

husna anak sulung.. rasanya tak semua tu tergolong dalam diri husna.. dan rasanya perkara macam ni, orang sekeliling yang rapat lebih mengetahui kan.. 


















p/s-mood malas hari ni.. tadi pagi kemain nak buat macam2..>_<

16 comments:

  1. akak anak no 3 tapi malas nak caye sangat
    benda2 gini kan husna :)

    ReplyDelete
  2. sy anak no.2.....ok nampak juga tweeet awak kat twitter tu...hehehe

    ReplyDelete
  3. Tak termasuk pulak dalam list ni..hehehe :)

    ReplyDelete

Copyright © 2017 husnazahidi
| Distributed By Gooyaabi Templates