Tuesday, May 20, 2014

Review Blog Top Commentators | Blog Hikayat Budak Pening


Assalamualaikum w.b.t..


lately nih selalu sangat dengar bunyi motor enjin besar.. sekali pulas minyak, vroom, vroom dari jauh dah boleh dengar.. dulu masa kerja dekat gerai makan tepi highway, setiap sabtu dan ahad, boleh tengok diorang konvoi reramai.. dalam hati berangan nak ada sebijik, nak pergi ambek lesen B full.. tapi bila pikir balik, husna bukan reti menyelit pon.. bawak moto lepas tu lori pintas sikit dah rasa nak melayang..T_T



ehem.. mukadimah memang paling kurang satu perenggan..:p cakap pasal moto, abe kita nih, si pha is memang minat motor.. dengan senang hati dya boleh cerita kat korang setiap jenis moto berkuasa besar.. punya teruja sampaikan wordless Wednesday husna yang gambar moto EX5 tu pon dya huh je.. -.-' siap perli memperkecilkan.. kalau ada minat yang sama boleh share dengan pha is..

pha is nih student farmasi kat USM.. sebelum ni dya ada cerita pasal BE.. kes jadi tikus makmal.. inject ambek darah lepas tu dapat duit free-free.. senang hidup.. tapi husna tak cukup kuat, takut jarum oii.. kalau nak maklumat lanjut pergi tanya dengan pha is..

apa yang menarik lagi, si pha is nih rajin bagi tips macam mana nak buat duit dengan blog.. so far banyak kali jugak lah dya dah cashout.. husna je yang belum.. tak nafi dya rajin share iklan dan guna teknik yang betul.. so memang habuan dya lah.. jom terjah pha is, pemilik blog Hikayat Budak Pening..

dan jangan lupa untuk dapatkan tiket free ke Seoul, Korea di SINI..


Till then!! See ya~
















9 comments:

  1. Assalammualaikum.. husna,

    mselim3 pun selalu gak gi blog pha nie... dah pha adalah pemenang masa segmen anjuran yumida..

    mselim3

    ReplyDelete
  2. Terbaik review dari Husna nih... Mesti seronok pha lihat blognya direview ^__^

    ReplyDelete
  3. assalam husna ; Pha Is tu bdk Penang kan... ada jgk singgah blog dia.

    ReplyDelete
  4. thanks husna sudi review.. terharu nih.. hehehe...
    pasal moto tu, bukan niat nk meng "huh" kat ex5 tu, tapi ditujukan kepada nombor plate tu.. hehe.. x de niat nk memperkecilkan moto ex5.. dan mmg realitinya, pha is tak pernah memperkecilkan kekuatan moto ex5 sbb pernah sekali moto ex5 potong moto wave 125 pha is tu.. tapi rasanya tu dah modify la, sbb bunyi pun dah lain.. hehehe...
    husna pun apa kurangnya, pandai cari duit dengan blog. siap join program affiliate jibdirumah lagi.. pha is so far harapkan nuffnag dengan 8share je.. :)
    anyway, thanks again, sbb sudi review blog hikayat budak pening tu.. :)
    n sory kalau terkomen panjang.. hehe

    ReplyDelete

assalamualaikum dan hye..
tinggalkan jejak awak di sini..
terima kasih..♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blog ini merupakan blog peribadi perkongsian daripada penulis. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pengalaman atau pendapat peribadi, dan tidak melibatkan mana mana pihak kecuali dinyatakan sumber atau nama pemiliknya.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal, dan mungkin berbeza dengan individu lain. Penulis sama sekali tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen dan pendapat yang dilontarkan oleh para pembaca blog ini.

Terima Kasih.