Tuesday, May 13, 2014

Review Blog Top Commentators | Blog Qasehnya Rania


Assalamualaikum w.b.t..


seperti yang dijanjikan, husna masih hutang review blog mereka.. untuk tidak membuang masa yang berlambak-lambak lagi lepas ni, jadi kita mulakan dengan Blog Qasehnya Rania.. husna mampu cerita serba sedikit apa yang husna taw jelaa ye..


pemilik blognya membahasakan dirinya ciksue pada husna.. ramah sangat.. sungguh tak rugi kalau tegur buat kawan.. boleh kongsi cerita sehari-harian.. :)

ciksue seorang yang rajin masak.. serius!! kalau tak percaya pergi terjah blog ciksue.. hari-hari mesti ada resepi ataupun juadah yang di kongsi.. sampaikan ada satu hari tu, ciksue kongsi sotong masak dakwat hitam.. ingatkan sengaja guna nama macam tu, rupanya memang betullah guna dakwat sotong yang hitam melegam tuh.. tak sangka dakwat sotong hitam tu pon boleh jadi salah satu bahan dalam masakan.. hehehe..

ciksue tinggal berdua je dengan cik abenya.. mereka masih menanti sang permata.. berharap pada Illahi untuk sempurnakan hidup mereka.. tak pa ciksue, husna yakin satu hari ada rezekinya, InshaAllah.. sesiapa yang ada usaha atau tips berkesan boleh la share dengan ciksue.. kita ikhtiar apa yang patut, selebihnya Allah yang uruskan.. :)

Nak lebih maklumat lanjut, wajiblah terjah blog ciksue.. Sekian~




















p/s-selesai satu.. Sembilan lagi menunggu.. ;)

24 comments:

  1. done follow.
    perkongsian yg menarik
    blogwalking di sini. jom jenguk dan follow blog sy: http://cikhafizahnurani.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. ciksue memang rajin update bab masakan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak ainim pon mesti dah taw kan hobi ciksue..hehehe..

      Delete
  3. Betapa senang bila blog saya mendapat review dari Admin Blog HusnaZahidi ini.

    ReplyDelete
  4. ^__~ ece ece wah.. hihi
    thanks husna..
    tima kasih di atas doa yg dikirimkan.
    sama2 kita nantikan permata hati ciksu k.

    doakan semoga semuanya dipemudahkan buat kami k :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. husna dah janji ciksue.. mesti lah kena tunaikan..:)

      Delete
  5. Assalammualaikum... husna,

    review blogger top commentor.. insallah pape nanti terjah blog dia..

    mselim3

    ReplyDelete
  6. Insyallah nanti akan terjah blog mereka nanti.. :D

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  7. lama dah frenz ngn cik sur ni..peramah sgt2.senang buat geng

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. akak tunggu nanti.. mana taw rezeki kena review..:)

      Delete

assalamualaikum dan hye..
tinggalkan jejak awak di sini..
terima kasih..♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blog ini merupakan blog peribadi perkongsian daripada penulis. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pengalaman atau pendapat peribadi, dan tidak melibatkan mana mana pihak kecuali dinyatakan sumber atau nama pemiliknya.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal, dan mungkin berbeza dengan individu lain. Penulis sama sekali tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen dan pendapat yang dilontarkan oleh para pembaca blog ini.

Terima Kasih.