Wednesday, May 28, 2014

Mencari Dress Labuh Untuk Digayakan??


Assalamualaikum w.b.t..


Selamat tengah hari!! dah makan?? husna belum lagi tengah tunggu adik balik keje kejap, lepas tu baru makan sesama.. eh awak semua, husna nak beriklan kejap tetengah hari nih.. special dari HZ’s Houseshop.. 

mana taw ada yang mencari dress labuh untuk di sarungkan pergi kenduri, majlis tunang, sambut birthday, majlis akikah mahupun jenjalan pergi shopping.. tak cari lagi, tengok dulu pon tak pe.. buat cuci mata, sekali kan cuci purse/wallet.. baru dapat gaji kan?? opss hehehe..:p

Measurement:
Size M: Length: 140cm Bust: 96cm Waist: 82cm Shoulder: 38cm Sleeve: 59cm
Size L: Length: 142cm Bust: 100cm Waist: 86cm Shoulder: 39cm Sleeve: 60cm
Size XL: Length: 143cm Bust: 104cm Waist: 90cm Shoulder: 40cm Sleeve: 61cm
Material: Chiffon With Full Silk Inner Lining
Description: Side Zip


Measurement:
Size M: Length: 140cm Bust: 96cm Waist: 82cm Shoulder: 38cm Sleeve: 59cm
Size L: Length: 142cm Bust: 100cm Waist: 86cm Shoulder: 39cm Sleeve: 60cm
Size XL: Length: 143cm Bust: 104cm Waist: 90cm Shoulder: 40cm Sleeve: 61cm
Material: Chiffon With Full Silk Inner Lining
Description: Side Zip


Measurement:
Size M: Length: 140cm Bust: 96cm Waist: 82cm Shoulder: 38cm Sleeve: 59cm
Size L: Length: 142cm Bust: 100cm Waist: 86cm Shoulder: 39cm Sleeve: 60cm
Size XL: Length: 143cm Bust: 104cm Waist: 90cm Shoulder: 40cm Sleeve: 61cm
Material: Chiffon With Full Silk Inner Lining
Description: Side Zip


Measurement:
Size M: Length: 140cm Bust: 96cm Waist: 82cm Shoulder: 38cm Sleeve: 59cm
Size L: Length: 142cm Bust: 100cm Waist: 86cm Shoulder: 39cm Sleeve: 60cm
Size XL: Length: 143cm Bust: 104cm Waist: 90cm Shoulder: 40cm Sleeve: 61cm
Material: Chiffon With Full Silk Inner Lining
Description: Side Zip


Measurement:
Size M: Length: 140cm Bust: 96cm Waist: 82cm Shoulder: 38cm Sleeve: 59cm
Size L: Length: 142cm Bust: 100cm Waist: 86cm Shoulder: 39cm Sleeve: 60cm
Size XL: Length: 143cm Bust: 104cm Waist: 90cm Shoulder: 40cm Sleeve: 61cm
Material: Chiffon With Full Silk Inner Lining
Description: Side Zip



ada banyak lagi pilihan warna dan design.. kalau ada apa-apa pertanyaan, boleh contact husna di:
atau facebook husna..:)


Till then!! See ya~  















14 comments:

  1. ingatkan husna yg mencari tadi.. hehe..
    ni boleh pakai buat pi diner ni.. heheh..

    ReplyDelete
  2. cantik2. td akak nmpk kat fb. ni nmpk kat blog husna pulak.

    ReplyDelete
  3. cantik2 belaka..lya pun skrg tengah berjinak2 nak mengenakan dres :)

    ReplyDelete
  4. waa.. lawa... ala, mama ni masih menyusu si kecik tu... nak selak macamana ? sedihnya

    ReplyDelete
  5. lawa and simple dress nie punya design...i loikee...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  6. wah..dah berbiz ye..
    nice dress.. nanti akak skodeng page..

    ReplyDelete
  7. Simple tapi menarik. Anak2 ibu pasti suka ni..

    ReplyDelete
  8. Cantik2 dress tu... Sesuai utk digayakan oleh muslimah ;)

    ReplyDelete
  9. rambang mata dibuatnya...
    tag husna --> http://cikgufaizcute.blogspot.com/2014/05/liebster-award-sharina-elyana.html

    ReplyDelete
  10. Cantik dan simple ..
    Kak Lya suka yg simple2 jer ..hehhee

    ReplyDelete
  11. waaa.. cantik2.. akk skrng prgnt.. jenuh nak cari dress yang sedap mata memandang.. susah je nak jumpa yang berkenan..

    ReplyDelete

assalamualaikum dan hye..
tinggalkan jejak awak di sini..
terima kasih..♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blog ini merupakan blog peribadi perkongsian daripada penulis. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pengalaman atau pendapat peribadi, dan tidak melibatkan mana mana pihak kecuali dinyatakan sumber atau nama pemiliknya.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal, dan mungkin berbeza dengan individu lain. Penulis sama sekali tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen dan pendapat yang dilontarkan oleh para pembaca blog ini.

Terima Kasih.