Monday, May 05, 2014

Kotak Komen Dipercayai Bermasalah


Assalamualaikum w.b.t..


termasuk kak Yumida, dah empat orang yang mengadu kotak komen husna tak nak muncul.. memula kak Tab, lepas tu kak Murni, then mama Mursyid .. husna ingatkan situasi macam tu berlaku disebabkan line slow.. sebab sebelum ni pernah je husna blogwalking kat blog lain tak jumpa kotak komen sebab line semput.. husna refresh jelaa, baru ada.. dan komen macam biasa.. 

tapi ini bukan lagi disebabkan line slow.. :( sebabnya kak Yumida cakap dya dah refresh tiga kali dah, still kotak komen tak nak menjelma.. sedihnyaa.. sobs.. sobss.. kotak komen husna kenapa?? time husna nak reply ada je dya muncul.. time orang lain nak komen, memalu kucing plak.. jangan sampai husna debik je.. >.< 

kotak komen embedded
husna lebih suka macam ni sebab senang nak reply..
susunan nampak cantik.. tak perlu ada mention bagai..

kotak komen pop up window
bila tukar ke pop up window, komen yang direply larik terus..-.-'
coding, y u no easy?? >.<

husna dah cuba tukarkan kepada pop up window, tapi hati ni berat patploh tan tak nak tinggalkan kotak embedded.. banyak sangat sebabnyaa.. lagipon blog husna ni di edit oleh sharina, pemilik opzzpinky.. husna bukannya taw apa pon pasal coding.. bukak je template nak edit, berpinar mata tengok code.. adoyy.. tak sukanyaa.. serabut!! 

mungkin ini salah satu sebab dya mintak tukar baju baru.. hai laa blog, tunggu lah husna masyuk sikit nak demand pon.. 



















p/s- redha jelaa yang mana boleh komen, yang mana tak..:(

26 comments:

  1. samala la kita husna..lya pun tak pandai ni main2 dgn coding..tgk la blog lya super simple je hihi

    ReplyDelete
  2. Hai husna. lama takmenjenguk sini, salah coding, jem la blog. jie pun xreti

    ReplyDelete
  3. 1st masuk td kotak komen x keluar
    kali ke-2 refersh baru kotak komen muncul
    aah pakai pop up bhgn reply akan lari. ada tutorial dikhaskan utk kotak pop up reply..tp yumida lupa link nya

    ReplyDelete
  4. akak langsung tak tahu tenrang blog..semuanya 'dia' yg uruskan kecuali mse delete blog tu akak yg buat sendiri..hehehe(pandai pulak buat kerja2 pemusnahan)hehe....

    ReplyDelete
  5. Koding2 kalau xpandai xleh buat2 sendiri kan.. lain jadinya..

    ReplyDelete
  6. bab coding2 ni surrender lah. kalau simple mimple je takpela. hehe

    ReplyDelete
  7. coding kalau yang simple-simple tu bolehlah..kalau nak suruh edit semuanya memang pening..hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. setakat add widget husna mampu..yang lain pening..:p

      Delete
  8. Dah pulih kot penyakit kotak komen ni... sebabnya setakat ni KN tak de masalah nak komen... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. agaknya la kot.. lega lah kalau dah pulih..:)

      Delete
  9. dia suruh tukar baju baru lettew. hihi
    tak pa k...
    sama la ciksu pon x brpa pandei bab bab coding ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. tunggu masyuk sikit baru tukar baju ye encik blog..:)

      Delete
  10. salam..jemput join ga ni>>>
    Super Extravaganza Giveaway!

    Hadiah:
    Cash 150
    2015 calendar with your picture& phrase
    bookmark with your picture&phrase

    Step-step penyertaan yang mudah & 51 orang pemenang dicari! :)

    ReplyDelete
  11. Boleh je...tapi smlm xbole...masa malam akak dtg...

    ReplyDelete
  12. setakat ni okay je komen kat blog husna..kdg² fiza pun problem gak dengan coding ni..pening²

    ReplyDelete

Copyright © 2017 husnazahidi
| Distributed By Gooyaabi Templates