Tuesday, May 20, 2014

Keenakan Cookies Galleta Tiada Tandingan


Assalamualaikum w.b.t..


suka makan cookies?? konfem lah suka kan.. rangup rapuh je bila di gigit, lepas tu, cair dalam mulut.. kekadang sekali hadap je dah habis.. pernah dengar tentang Cookies Galleta tak?? untuk makluman lanjut boleh rujuk klik bitesize

Sedikit maklumat tentang jenama Galleta:



Galleta dalam Bahasa Sepanyol bermaksud biskut leper atau cookie kecil yang biasanya mengandungi tepung, telur, gula, dan sama ada mentega atau minyak masak, serta sering mengandungi bahan-bahan seperti kismis, oat, atau cip coklat..

Bitesize Galleta adalah produk edaran Bite Size Marketing (002307433-U), syarikat makanan Melayu Bumiputra yang mengedarkan pastri homemade dengan jenama “Bitesize Galleta“..

Semua produk Bitesize Galleta adalah buatan tangan (homemade) & di buat oleh sekumpulan suri rumah melayu muslim secara sambilan dari rumah..



ish, buatan Malaysia kot.. bila lagi nak sokong buatan bumiputra sendiri.. ketepikan kejap si lazat famous amos tu dan cuba cookies Galleta.. Bayangkan balik kerja je dapat cookies Galleta nih, minum plak dengan secawan teh o panas tak pun teh tarik.. perghhh sedap kan.. dan tak sedar, kejap je cookies nih dah habis.. T_T  



Bahan-bahan untuk Chocolate Cookies:

Butter, Gula Kastor, Gula Perang, Tepung, Telur, Emalco, Kacang Almond, Chip Coklat, Garam & Soda Bikarbonat..

Berat Bersih: 150 gram/botol..
Quantiti: 50 – 60 pcs/botol..
Produk Buatan Muslim..




Bahan-bahan untuk Oat Cookies:
Butter, Gula Kactor, Gula Perang, Tepung, Telur, Oatmeal, Kacang Almond, Chip Coklat, Vanilla, Garam, Sirap Jagung & Soda Bikarbonat..

Berat Bersih: 150 gram/botol..
Quantiti: 50 – 60 pcs/botol..
Produk Buatan Muslim..




Ingin merasa keenakan cookies Galleta, anda boleh buat tempahan sekarang dan dapatkan potongan harga istimewa.. terjah website Bitesize..















2 comments:

  1. sedapnya. tgk pitcher je pong dh terasa rasa ni.hihi

    ReplyDelete
  2. wah...sedap macam famous amos ke ni?tengok gambar dah terliur..

    ReplyDelete

assalamualaikum dan hye..
tinggalkan jejak awak di sini..
terima kasih..♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blog ini merupakan blog peribadi perkongsian daripada penulis. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pengalaman atau pendapat peribadi, dan tidak melibatkan mana mana pihak kecuali dinyatakan sumber atau nama pemiliknya.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal, dan mungkin berbeza dengan individu lain. Penulis sama sekali tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen dan pendapat yang dilontarkan oleh para pembaca blog ini.

Terima Kasih.