Monday, May 19, 2014

Hadiah Dari Blog Si Hati Merah Jambu


Assalamualaikum w.b.t..


tak rugi sebenarnya bila kita singgah blog seseorang tu dan tinggalkan jejak.. jejak tu dalam erti kata lain komen lah.. kalau jejak kat shoutbox, rasanya tak de lagi application yang boleh detect berapa kali singgah atau berapa banyak komen yang telah di tinggalkan.. husna lagi suka orang tinggalkan komen dari tinggalkan mesej kat shoutbox.. that’s why husna remove shoutbox.. ntah laa, husna tak nampak lagi apa kepentingan shoutbox buat husna..

hadiah, rajin, komen

well, hadiah dari kak fiza, pemilik blog Si Hati Merah Jambu, dah sampai petang tadi.. terima kasih kak.. bertambah lagi koleksi button husna.. hehehe..

so lepas ni siapa yang rasa tak rajin nak tinggalkan komen tu, baik buang perasaan tu jejauh.. mana taw pemilik blog baru lepas kena loteri, tak pun dapat durian runtuh, rezeki melimpah ruah nak bagi asset kat pengomen tegar diorang.. haa kan dah rugi kalau nama sendiri tak tersenarai..  muehehehe..

ada masalah kulit berminyak?? lihat bagaimana mereka atasi masalah tersebut di SINI..


Till then.. See ya~











18 comments:

  1. Tahniah Husna ...
    Wah cantiknyer button badge tu ,...
    Nak jugak nak jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. dari kak fiza, designer mestilah cantik..hehehe..

      Delete
  2. Wah... Tahniah yer Husna, berbaloi gak rajin komen2 kan :)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. terima kasih kak ainim.. secara tak sengaja, terkumpul..hehehe..

      Delete
  4. pengomen tegar dapat hadiah....syukur....ni msti byk koleksi kat rumah ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. salah satu jenis penghargaan yg diberi untuk pengomen tegar..:)

      Delete
  5. Tak dinafikan, komen tu boleh buat kita rasa dekat dengan kawan2 maya ni...

    ReplyDelete
  6. akk kalau bw memang akan sibuk nak komen...hheee

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah, tahniah
    cantik hadiahnya husna :)

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah rezeki berblog kan
    tahniah dik..
    cntik la pink colour :)

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah safely arrived..thanks husna sudi singgah dan komen..congrats again :)

    ReplyDelete

assalamualaikum dan hye..
tinggalkan jejak awak di sini..
terima kasih..♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blog ini merupakan blog peribadi perkongsian daripada penulis. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pengalaman atau pendapat peribadi, dan tidak melibatkan mana mana pihak kecuali dinyatakan sumber atau nama pemiliknya.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal, dan mungkin berbeza dengan individu lain. Penulis sama sekali tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen dan pendapat yang dilontarkan oleh para pembaca blog ini.

Terima Kasih.