Friday, May 02, 2014

April 2014 Top Commentators Award


Assalamualaikum w.b.t..


kuah mee kari dah siap.. sementara menunggu mee siap celur meh husna nak coret penghargaan sikit buat para pembaca husna.. tak kisah lah awak stalker dalam selimut, silent reader jenis yang tak tinggalkan komen,  pengomen tegar setiap bulan mahupun tahun atau macam mana rupa sekalipun, jutaan terima kasih husna ucapkan.. tanpa korang mana mampu husna nak terus update macam nih..

dan ini si pengomen tegar bulan April.. ada jugak orang yang sama, dan ada jugak yang baru tersenarai.. rewardnya kali nih husna mampu review je.. so total 10+5 lah review akan datang.. yang 5 tuh hutang..-.-'


terjah mereka untuk tambah kenalan dan bermesra..:)
3. Pha Is
4. wantie
6. Wirda Amir *blog not found


datang blog husna jangan lupa tinggal jejak, itupon kalau awak nak husna jejak awak balik..:) oklah, jom makan!!




















p/s-sedikit terkilan.. 

16 comments:

  1. alahai dah keluar senarai dah nama akk.huhu

    ReplyDelete
  2. wah,.tahniah semua..rajin betul diaorang mengomen ye..heheh

    ReplyDelete
  3. ada juga nama akakkan?sbb akak memang suka dgn blog husna nih...muda tetapimatang...blog not found sbb akak dh delete...

    p/s apa yg diterkilankan tu sayang??

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe..mungkin rakan sekeliling mempengaruhi jugak kot..:)

      p/s-terkilan dengan senior sekolah..

      Delete
  4. haa tu kak wirda dtg komen.sama juga dgn blog ciksu, kanda wirda dtg komen tp bila klik ke link tu not foubd.hukhuk..
    sama2 kasih :)

    ReplyDelete

Copyright © 2017 husnazahidi
| Distributed By Gooyaabi Templates