Monday, April 28, 2014

Sedikit Hadiah Buat Mereka


Assalamualaikum w.b.t..


mengharungi hari-hari tak produktif dengan jayanya.. selagi tak bekerja, rutin harian husna tersangatlah tak menarik dan membosankan untuk dicerita.. selagi tak sibuk, mari sama-sama melampiaskan nafsu dan masa yang ada dengan blog..  nanti dah tak dak masa dengan blog mula nak merungut.. -..-

well mukaddimah wajib lah seperenggan.. motif sebenar cuma nak cakap yang husna dah pos kelmarin hadiah tak seberapa buat 5 orang top commentators blog nih untuk bulan mac punya.. inshaAllah esok lusa sampai la tu.. tahniah sekali lagi.. :)

dan lagi 5 yang dalam carta husna baru nak review.. kejadah dah hujung bulan baru nak review.. dah nak muncul carta yang baru plak tuh.. =.= spesies ambek mood bercuti, kerja yang lain apa pon tak maw buat..  

kemain punya 'terbang mencari'..





















p/s-mohon ampun!! >.<

18 comments:

  1. Alhamdulillah...murah rezeki mereka...^_^

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. jia pon boleh untung jugak lepas nih..hahaha..

      Delete
  3. Assalamualaikum husna, taniah buat komentator. murah rezeki husna. hehee bestnya ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam ciksue..
      alhamdulillah.. husna sekadar bg penghargaan buat mereka..:)

      Delete
  4. untung la mereka tu. tunggu hadiah sambil tersenyum girang. tahniah buat mereka

    ReplyDelete
  5. Wah, bertuahnya siapa yang dapt tu. Eh, terbang mencari tempat berteduh ke? hehehe

    ReplyDelete
  6. terbang mencari tu..wah depan sekali terpampang..sabar menanti :) Terima kasih husna!

    ReplyDelete
  7. tahniah buat kesemuanya
    semoga rezeki husna juga dimurahkan aamiin

    ReplyDelete
  8. bgs2 tanda ingatan sambil mengeratkan silaturahim...

    ReplyDelete

assalamualaikum dan hye..
tinggalkan jejak awak di sini..
terima kasih..♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blog ini merupakan blog peribadi perkongsian daripada penulis. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pengalaman atau pendapat peribadi, dan tidak melibatkan mana mana pihak kecuali dinyatakan sumber atau nama pemiliknya.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal, dan mungkin berbeza dengan individu lain. Penulis sama sekali tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen dan pendapat yang dilontarkan oleh para pembaca blog ini.

Terima Kasih.