Tuesday, April 29, 2014

CPUV | Whisper Mesh & Cotton


Assalamualaikum w.b.t..


macam hari-hari biasa, kalau nak start online mesti akan check semua termasuk nuffnang.. lagipon ingat tadi nak update survey sikit.. dengan harapan sangkutlah cpuv seketul pon jadilaa.. hehehe.. tak sempat update lagi, dah pon melekat..

lekat semalam tapi hari ni baru perasan..:p

Whisper Mesh & Cotton.. syukur.. terima kasih Nuffnang.. (“\(^_^)/”)

produk terbaru dari whisper.. mesti ada 1001 kelebihan yang bakal ditonjolkan.. bolehlah mencuba lepas nih kalau nak tengok effect kan.. tapi untuk perempuan jelaa.. -..- tak perlu kot lelaki gigih nak taw effectnya..


dan apa yang pasti, whisper berhasrat mengajak kita yang perempuan ni untuk turut sertai kelas yoga bersama insan hebat terpilih.. salah sorangnya cik puan Yuyu Zulaikha.. si kupukupukecik tu laa.. hehehe.. kemain mommy to be tu berkelas yoga.. takpa, untuk kesihatan ibu dan baby jugak.. teheee~



















p/s-kalau nampak iklan nih jangan lupa godek taw..:p

32 comments:

  1. Alhamdulillah, congrats husna... akak tumpang happy untuk husna...

    ReplyDelete
  2. yeay...
    mmg best bila dh lekat cpuv nie.
    tahniah.

    ReplyDelete
  3. masih tak dpt apa² lg...nak kena usaha lg ni..

    ReplyDelete
  4. wahh..tahniah...tahniah...menabung whisper sini..

    Regards.
    -Strider-

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. lepas nih jangan lupa tgk.. mana taw ada yg sangkut.. hehehe..

      Delete
  6. samalah.. kak deq pun dpt..hihi..alhamdulillah...

    ReplyDelete
  7. tahniah. jeles gak. tapi sikit je la... ngeee boleh tak gitu?

    ReplyDelete

assalamualaikum dan hye..
tinggalkan jejak awak di sini..
terima kasih..♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blog ini merupakan blog peribadi perkongsian daripada penulis. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pengalaman atau pendapat peribadi, dan tidak melibatkan mana mana pihak kecuali dinyatakan sumber atau nama pemiliknya.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal, dan mungkin berbeza dengan individu lain. Penulis sama sekali tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen dan pendapat yang dilontarkan oleh para pembaca blog ini.

Terima Kasih.