Wednesday, January 01, 2014

Kuburkan Memori Luka, Teruskan Perjuangan Bersama Memori Indah


Assalamualaikum w.b.t..


"kuburkan memori luka, jadikan ia sebagai seribu satu pengajaran, dan teruskan perjuangan bersama memori indah.."
(husna, 2014)

bajet je quote kata-kata sendiri.. hahaha.. 

Selamat Datang 2014!! harap semuanya berjalan dengan lancar.. moga kita di beri seribu satu rahmat sepanjang tahun ini.. inshaAllah.. 

bye 2013

sepanjang tahun 2013, terlalu banyak kenangan yang tak dapat husna lupakan.. setiap satunya tercipta dengan penuh suka dan duka.. nak buat kenangan bebanyak lagi tahun ni.. wanna live life to the fullest.. hopefully!! :)

nak kuatkan lagi hablu minallah wa hablu minannas.. inshaAllah.. :)


pengumuman: Segmen Jom Update Bloglist Husna dah tamat semalam.. terima kasih atas sokongan yang diberikan.. ^_^V kejap lagi husna susun semula kotak bloglist kat sebelah ye.. 


Till then!! See ya.. 




















p/s-aku hanya insan biasa. terkadang aku sesat tak berpenghujung. Allah, guide me please!!

47 comments:

  1. husna,ssh betul nk dtg sini komen..k.muni dtg baca tp ksdang kotak komen tak kluaq.huhu..

    happy new year..:)

    ReplyDelete
  2. Happy new year, sweet!! Smoga tahun ni lebih indah dr thn sebelum ni. All the best in life. God bless u! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. happy new year too sis!! may God bless you too.. =D

      Delete
  3. selamat tahun baru.
    dik, tahniah sbb jf pemennag kat blog kak tiha. cepat tgk

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat tahun baru jugak ciksue..
      wahhh.. yeke?? nanti husna terjah ea.. btw tq!!

      Delete
  4. wahhh..rare betoi gambaq moto tu..awat time pi umah husna, kami xnampak pun..simpan kat mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. simpan lam bilik takut H bawak balik.. =P

      Delete
  5. Selamat tahun baru husna....

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  6. HNY 2014 husna.. kreatif pulak plat moto tu... hehe..

    ReplyDelete
  7. selamat thn baru husna...semoga 2014 buat kite lebih berjaya dan lebih baik...

    ReplyDelete
  8. Selamat tahun baru husna..May 2014 brings us more happier :)

    ReplyDelete
  9. Kenangan 2013 memang sangat sangat manis. moga moga kenangan 2014 menjadi lebih manis.
    Happy New Year Husna..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada jugak yang tak manis la kak wantie.. huhuhu..

      Delete
  10. Assalamualaikum dik. lama akak tak singgah sini. sihat ke? nak join bloglist husna boleh? hehehe

    ReplyDelete
  11. selamat tahun baru husna
    salam perkenalan dari akak
    jemput singgh blog akak ye
    umielman.blogspot.com
    dah follow blog ni ye

    ReplyDelete
  12. selamat tahun baru yg dh seminggu berlalu..

    ReplyDelete
  13. selmt tinggal 2013.. hrp di tahun 2014 ni ada sinar menanti.. biarpun tanpa kedua ibu bapa lagi...hukhuk.. dok tgh sedih lagi sebnrnya ni... selmt tahun baru yer husna.. sorry lmbt wish.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. bersabar ye kak deq.. banyakkan doa moga Allah tabahkan hati.. :)

      Delete

assalamualaikum dan hye..
tinggalkan jejak awak di sini..
terima kasih..♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blog ini merupakan blog peribadi perkongsian daripada penulis. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pengalaman atau pendapat peribadi, dan tidak melibatkan mana mana pihak kecuali dinyatakan sumber atau nama pemiliknya.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal, dan mungkin berbeza dengan individu lain. Penulis sama sekali tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen dan pendapat yang dilontarkan oleh para pembaca blog ini.

Terima Kasih.