Saturday, January 11, 2014

Happy Birthday!!


Assalamualaikum w.b.t..


ramai betul yang lahir pada bulan January ni.. majoritinya kengkawan husna lah.. dari sekolah menengah, sampai lah ke zaman universiti.. berderet je birth date, lepas sorang, sorang.. husna pon termasuk dalam senarai.. muehehehe.. 

abaikan 2 Jan tersebut.. tersilap.. huhu..

tahun ni tambah lagi sorang, sir Nurridzwan.. sir yang husna kenal dari semester empat sampai lah sekarang.. satu-satunya lecturer yang rapat dengan kami.. kalau lecturer lain setakat say hye hye bye bye je bila berselisih.. kebetulan sem ni sir ajar kami Legal.. :)

Happy Birthday sir!! *kemain tiup lilin* :P

kalau sesiapa yang follow blog husna sebelum ni, ini sir yang bawak kami pergi Pangkor tahun lepas.. :D *bunyik tahun lepas macam lama je.. sir lahir awal tahun.. 01 Jan.. awal gila!! tapi kami plak lambat taw, 06 Jan baru sambut.. hehehe.. 


















p/s- im officially 21st tis year!! 

49 comments:

  1. mmg best kalo ada lecturers yg kamceng ngan kiter hehehe

    ReplyDelete
  2. pastu celeb sekali la yer, happy birthdays utk uols :)

    ReplyDelete
  3. selamat hari lahir juga kat husna.
    psstt;hadiah dh sampai. TQ dik :-)

    ReplyDelete
  4. salam husna..

    mak cma baru je sambut hari lahirnye semalam.. :)
    selamat hari lahir sir :)

    singgah dari review blog dari kak tiha..
    salam kenal..:)

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum...husna,

    selamat hari jdi moga pjg umur dan diperluaskan rezeki serta menjadi anak dan blogger yang disayangi selalu...k.nice.

    mselim3

    pls: makan kek kena bg kekawan blogger gak...hehhe macam sedapa aje kek tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam mselim..

      ameen.. terima kasih doanya mselim!! =)

      p/s-kek tak sempat nak ajak makan dah licin.. =P

      Delete
  6. Salam ukhuwah dari bunda...

    Selamat hari jadi...SALAM MAULIDUR RASUL...

    ReplyDelete
  7. Happy birthday to you too! Tak tahu bila birthday Husna but in January juga kan.... Akak muda lagi...hahaha....bulan June nanti baru cukup umur :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kak!!
      hehehe.. husna tua beberapa bulan je kak.. =P

      Delete
  8. hepi besday.. laaa.. baru 21 rupanya.. heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih pha is..
      hehehe.. npe igt husna dah tua ka?? =P

      Delete
  9. hepy besday.. best org yg besday awal tahun ni.. masuk je awal tahun, terus cukup umur.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. husna tak pernah plak pikir pasal tu.. yg husna taw kalau dah masuk tahun baru je umur pon bertambah..hehehe..

      Delete
  10. owh besday husna pon bulan ni. hepy besday husna.

    ReplyDelete
  11. wah..ni mesti dapat markah lebih ni..sambut bezday lecturer dengan kek....salam perkenalan...datang dari blog HERBA TIHARA

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. sir memang selalu bagi markah lebih pon..=P

      Delete
  12. HEPI BEZDAY TO U...semoga success selalu...muda lagi tu....10 tahun beza dengan akak....

    ReplyDelete
  13. happy belated besdy sir..dh dtg sini baca tptakbley komen husna,kotak komen takmo kluaq.ari ni br berkesempatan komen

    tu la kan kemain sir tiup lilin..pastu dpt students sporting belikan kek SR plak..byknya duit student kita la ni..PT baru masuk ka.hakhak

    ReplyDelete
  14. nak jadi lecturer la kalau mcm ni. ada student raikan b;day. hahahaha..
    Moga lect husna sentiasa di rahmati Allah dan ilmu yang di curahkan membawa ke syurga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. jadi lecturer utk anak2 kak wantie pon dah cukup..

      Delete

Copyright © 2017 husnazahidi
| Distributed By Gooyaabi Templates