Tuesday, January 07, 2014

Anugerah Top Commentators Disember 2013


Assalamualaikum w.b.t..


Haluu.. haluuu.. lagi ngapain?? Bosan seyh kalau blog tak berupdate kan?? Lagi bosan kalau taip pepanjang gerabak kereta api tapi tak de yang baca atau komen.. sedih hidup taw!! :( rasa macam tak nak menulis dah.. putus harapan.. tak nak kawan!!

Eh..

Syukur blog husna ni masih lagi ada yang sudi baca entry merepek merabu meraban husna ni dan tinggalkan jejak.. hehehe.. terima kasih taw awak!! Awak yang tak tersenarai pon sama.. Jangan segan silu nak datang lagi.. muehehehe..

top commentators

Walaupun dah 7hb, tak lambat kan nak buat entry penghargaan buat mereka ni.. husna perasan, carta 1-5, blogger yang sama macam bulan lepas.. Cuma berubah kedudukan je.. hehehe.. bersaing secara sihat ni memasing.. :P

Kalau ada masa terluang tu rerajin lah singgah blog mereka.. tak rugi pon kalau singgah.. nanti mesti diorang singgah blog korang balik.. walau tak segera, kemudian mesti singgah jugak.. boleh up traffic, tambah kenalan dan berbalas pendapat kan!! :D

1. Pha Is
8. wantie






















p/s- hadiah top 5 dah siap pos.. rezeki!! :)

58 comments:

  1. Disember akak tak tersenarai...he he he... sorry husna diakui bulan Disember memang sangat jarang akak blogwalking sebab dalam pantang kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. xpe kak.. husna pon jarang sgt singgah blog akak skarang ni.. huhuhuhu..

      Delete
  2. tq ye husna, In Sha Allah lepas ni sama-2 kita ziarah-menziarah..hihi

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. happy bday husna..http://wirdaamir-world.blogspot.com/2014/01/husna-zahidifatin-amalina-husna.html

      hadiah dah sampai..tq

      Delete
  4. Thanks jugak husna selalu singgah blog fiza :)

    ReplyDelete
  5. mari kita terjah !!
    terima kasih Husna sebab letak blog akak dlm bloglist :)

    ReplyDelete
  6. Assalammualaikum....husna,

    jangan sedih.. hahhh kan dah datang nie... kita kan ada perjanjian heheh terjah menterjah perkara biasa sesama blogger dan saling sokong menyokong itu ada prinsip mselim3 tanpa blogger lain.. siapalah kita kan... nice..

    mselim3

    pls: siapa nak terjah blog mselim3 silakan.. insaallah lambat atau cepat mselim3 akan balas.. itulah namanyer connection... macam marketing.. itulah kehidupan blogger. Blogger itu seronok sebenarnyer....

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam mselim..
      hehehe.. tak sediih la.. inshaAllah nanti boleh la main balas2.. hehehe..

      Delete
  7. wah wah .ada nama qr la. hihi
    tak tahu pon sbb ciksu byk uodate n3 n bw gna hp. thanks husna

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekasih
      dik,
      selamat hari lahir:-)
      ciksu doakan semoga husna diberikan kesihatan yg baik dan sentiasa dimurahkan rezeki hendakNya. aamiin

      Delete
  8. tahniah... fiza baru nak berkenalan dgn pemilik blog nie...

    ReplyDelete
  9. ehh ada nama kak deq kat situ padahal dah lama gak x singgah komen ni..hee.. terima kasih atas penghargaan.. akk pun dah masokkan blog husna dlm bloglist akak.. keep in touch yer.. :)

    ReplyDelete
  10. eh nama akak takde? ahaha sendiri xrajin pastu nak buat2 confuse pulak..hehe..

    ReplyDelete
  11. hi husna.. ema dtg cni! :D
    how r u?
    bleh tny kabar kat sni? haha

    ReplyDelete
  12. Now I is so busy. Jarang sgt dpt bw banyak2. Sekarang layan yg dlm bloglist je. Huhuh

    ReplyDelete
  13. terima kasih tau utk hadiah tu..i likee... heee.. D for Deqla kan? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. glad u like it kak deq..

      yup!! D for deqla.. :D

      Delete
    2. jgn lupe nanti tgk akk ada update entri psl hadiah husna bg tu k. :)

      Delete
  14. Singgah sini dari blog Wirda….
    Happy birthday to you dear…. May all your dreams come true :)

    ReplyDelete
  15. Waa tahniah top commenters ^…^v Happy birthday awak :D

    ReplyDelete
  16. Semoga terjalin terus hubungan silahturahmi di antara para blogger :)
    Salam kenal dari jakarta ..

    ReplyDelete
  17. salam perkenalan Husna.. heppy befdayyyyy..semoga dimurahkan rezeki spnjang tahun ini..Amin..
    sy pun jarang bw..cuma fokus dekat bloglist jer..sbb mreka yg setia..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan juga cik tieka..
      terima kasih atas ucapannya..

      dalam bloglist pon tak sempat nak jejak semua.. huhuhu..

      Delete
  18. masih menduduki card...acecehhh..

    busy sokmo nak dtg visit rumah husna.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. husna pon tak sempat nak singgah blog akak balik.. huhuhu..

      Delete
  19. Assalamualaikum..fiza singgah inform fiza promote blog husna untuk kategori student.Thanks join :)

    http://www.azhafizah.com/2014/01/pembahagian-masa-untuk-blogging-dan.html

    ReplyDelete
  20. tahniah..sy jeles tgk qasehnyer rania dapat, so singgah cni sbb nak hadiah jgk...hihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. inshaAllah kalau ada rezeki lebih pasti husna kongsi.. =)

      Delete
  21. Salam singgah Husna,

    Kali pertama ke sini. Dok baca nama Husna aje dalam blog di antara yang tersenarai tu. Takpalah, akak pun suka tulis panjang berjela-jela. Setakat macam tulis novel tu, no hal nak baca :) Banyak masa free katanya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. kebetulan kot masa akak singgah blog mereka ada nama husna.. =P

      x semua boleh baca entry pepanjang ni kak.. huhuhu..

      Delete
  22. husna,awat kak muni tak tersenarai..nmpk sgt dh jarang bw..tak dan..la ni curik2 masa ja..klu bambam tidoq time tu nako n9 time tu nk wat keja rumah..mana la cukup masa.hehe

    btw tahniah pada pengomen tegarnya..untung dpt hadiah lg dr husna

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila dah ada anak ni lain la plak komitmennya kan kak murni.. =)
      xpaa husna paham..

      hadiah tak seberapa pon.. =P

      Delete

assalamualaikum dan hye..
tinggalkan jejak awak di sini..
terima kasih..♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blog ini merupakan blog peribadi perkongsian daripada penulis. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pengalaman atau pendapat peribadi, dan tidak melibatkan mana mana pihak kecuali dinyatakan sumber atau nama pemiliknya.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal, dan mungkin berbeza dengan individu lain. Penulis sama sekali tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen dan pendapat yang dilontarkan oleh para pembaca blog ini.

Terima Kasih.