Wednesday, December 18, 2013

Page Rank 2


Assalamualaikum w.b.t..


blog page rank 2

selepas subuh tadi gigih kutip kuota broadband yang masih tak terusik dari pukul 2 pagi hingga 8 pagi dengan blogwalking.. rugi la kan kalau bayar tapi tak habis guna.. nak berjaga malam memang tidak la sebab husna ni kalau dah pukul 12 malam tu jangan harap mata nak celik leluas.. ngantuknya mengalahkan orang tak tidow sebulan.. berat nanang!!

tak dapat nak reply komen lagi, atau jejak balik blog mereka.. jadi untuk kekal aktif husna hanya mampu blogwalking pada yang tersenarai di bloglist husna dan bloglist top commentators jaa.. kat sebelah tu.. tadi lepas satu blog habis di baca, scroll lagi sampai habis baru perasan kat kotak blog stats yang page rank blog ni dah menginjak ke angka 2..

memula rasa macam tak percaya.. terus buat pengesahan di prchecker(dot)info.. memang sah 2.. 

syukur.. 

husna tak pandai sangat bab2 ni.. jadi ada baiknya kalau yang nak tahu lebih lanjut, segera berjumpa pakar.. =) 















p/s- blog saya biasa-biasa saja.. sesuam kuku.. 

27 comments:

  1. Assalammualaikum..husna,

    tahniah k.. dah pr 2. Moga sukses dalam berblog k..

    mselim3

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah tahniah husna, semoga teruse bersemangat untuk berblogging pasni ok :)

    ReplyDelete
  3. boleh tahan! bukan senang nak dapat..bagus2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. husna pon tak taw apa yg husna dah buat..
      rezeki kot kak.. hehehe..

      Delete
  4. tahniah.. pha is pun sama.. baru2 ni perasan yg PR dah naik no. 2 .. hehehe

    ReplyDelete
  5. wahhh hebak la tu husna.. 2/10.. tahniah2... =D

    ReplyDelete
  6. tahniah husna, ika pun tak taw sngt pasal rank ni..hehe hnya mampu melihat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih.. husna lagi la xtahu menahu pasal ni..

      Delete
  7. Replies
    1. husna pon dapat taw dari blogger HI je.. xpun HH..

      Delete
  8. apa yg dimaksudkan dgn PR2?jelaskan kat shoutmix aiman pleaseeeeeee :)

    ReplyDelete

Copyright © 2017 husnazahidi
| Distributed By Gooyaabi Templates