Saturday, December 14, 2013

Hadiah Giveaway Bubbly & Associates Giveaway Baru Sampai


Assalamualaikum w.b.t..


Setelah sekian lama menanti kehadiran hadiah giveaway kak farah bubbly, yang di sponsor oleh kak Seneorita Baharin, akhirnya Khamis minggu lepas selamat tiba di rumah sewa.. =)
 
bila hati kata sayang, marissa
Novel Bila Hati Kata Sayang karya Marissa


Seketul novel buat husna yang kureng minat dengan novel.. tapi kalau dah start baca jangan harap nak lepas.. tak sanggup!! Sebab curious nak tahu apa kesudahannya..

Bak kata Encik H, curiousity is killing beb!!


Sedang baca, belum habis lagi.. so far boleh tahan best jugak karya Marissa ni.. bagi husna kalau dah boleh tangkap leleh pastu kekadang buat kita ketawa kepit secara tetiba, memang boleh layan la.. housemates husna yang baca sinopsis kat belakang novel pon diorang cakap best.. =)

Nanti dah selesai baca husna review ye.. mana taw, buat kaki novel, tak dapat baca penuh dapat baca sikit pon jadilaa kan.. hehehe..

Terima kasih ye kak Seneorita Baharin.. dan kak Farah jugak.. husna lupa bagi taw novel ni dah sampai..














p/s- bila hati sudah sayang, aku jadi gila bayang..


24 comments:

  1. Tahniaha husna o_O
    Dh lama ciksu x bc novel.hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. husna pon kekadang kalau bosan terok sgt je baca..hehehe..

      Delete
  2. wah.. tahniah hehehe...
    baca untuk kami naa. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah habis baca.. tinggal nak review je.. hehehe..

      Delete
  3. Replies
    1. salam perkenalan jugak..
      selamat datang dan terima kasih ye sudi jengah..=)

      Delete
  4. boleh tak tunjuk sikit ketawa kepit tu cam ne ek? hiksss....lawak lak baca word tu.

    ReplyDelete
  5. wah2.. syoknye dpt hadiah novel... dah habis baca kasi pinjam eh.. hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi.. nanti husna review ye kak.. tgk best ke tak..

      Delete

assalamualaikum dan hye..
tinggalkan jejak awak di sini..
terima kasih..♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blog ini merupakan blog peribadi perkongsian daripada penulis. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pengalaman atau pendapat peribadi, dan tidak melibatkan mana mana pihak kecuali dinyatakan sumber atau nama pemiliknya.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal, dan mungkin berbeza dengan individu lain. Penulis sama sekali tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen dan pendapat yang dilontarkan oleh para pembaca blog ini.

Terima Kasih.