Monday, December 23, 2013

CPUV #4 | INTI Cycle 1 Degree Extension


Assalamualaikum w.b.t..


Selamat tengah hari!! dah makan ke?? husna belum lagi nih.. khusyuk dengan blog kejap.. dalam proses nak reply habis semua komen yang di tabur.. 

sampai je kat entry Keyword Minggu Ini, terdetik nak usha encik nuffy.. sangat teruja sekali nak check, page earning lah.. dan tak sangka setelah berkali-kali submit ticket, akhirnya sangkut jugak satu.. rezeki hujung tahun.. syukur~ 




jangan lupa terjah ye.. =) terima kasih!! 



Till then!! See ya..  














p/s- dah start cuti mid sem.. =)

12 comments:

  1. wah... tahniah2 hehehe..lepas ni boleh belanja amad la :P hahaha
    moga kita di murahkan rezeki ye :)
    amin

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. mai sp dulu baru husna belanja..=P

      inshaAllah..

      Delete
  2. tahniah.. kebetulan, pha is pun dapat jugak cpuv ni.. baru je tadi perasan.. heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih pha is.. dah nk dekat awal thun kot.. lgpon kan lepasan spm bnyak.. nak cari peluang buat mereka la tu..

      Delete
  3. Assalammualaikum...husna,

    tahniah husna , moga anda sukses dalam berblog. dan disayangi nuffnang..

    mselim3

    ReplyDelete

Copyright © 2017 husnazahidi
| Distributed By Gooyaabi Templates