Tuesday, December 03, 2013

Anugerah Top Commentators November 2013


Assalamualaikum w.b.t..


Tak sangka dah 3 haribulan.. cepat betul masa berlalu.. banyak sebenarnya yang nak diceritakan masa bulan lepas tapi entah kenapa, semua sangkut.. blogwalking pon semput jaa.. adehhh..

top commentators


Macam biasa setiap bulan (so far) pasti ada kelainan di kotak top commentators kat sebelah tu.. syukur masih ada yang sudi bagi kelainan kat situ.. dan terima kasih bebanyak buat anda, sama ada yang tersenarai atau tak, kerana masih sudi jengah blog naif husna ni.. =)

Mohon maaf andai tak selalu jejak kembali..

Husna sertakan link blog diorang kat bawah ni ye.. rerajin lah singgah blog mereka kalau ada yang masih belum berkenalan.. moga persahabatan yang terjalin di redhaiNya.. inshaAllah..


1.       Wirda Amir
2.       Pha Is
3.       Qasehnya Rania
4.       Deqla Manjew
5.       Ika Zulkefli
6.       Ayie Abas
7.       Puan Kutu
8.       Shidasyakirin
9.       Faizal Mohamad Twon Tawi



Till then!! See ya.. 















p/s- bukan tak nak bagi something tapi tak taw nak bagi apa.. =(


26 comments:

  1. wow... tahniah kepada mereka-mereka yang bertuah hehe..
    memang kaki komen arr diorang ni terbaik hehe..

    ReplyDelete
  2. Tahniah²..rajin rajin kita menziarahi sesama kita :)

    ReplyDelete
  3. thanks.. dapat juga masuk senarai.. n tahniah kepada mereka yg lain..

    ReplyDelete
  4. ehh.. ada jugak nama kak deq situ.. haha.. thanks husna... =)

    ReplyDelete
  5. shy2 cat la tgk nama akak terpahat di situ..miawwww.. hehee..anyway thanks husna..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aisehhh.. malu2 kucing plak akak ye..
      husna yg patot terima kasih dgn akak lah.. hehehe..

      Delete

Copyright © 2017 husnazahidi
| Distributed By Gooyaabi Templates