Tuesday, November 12, 2013

Utusan Buat Para Bloggers


Assalamualaikum w.b.t..


hye semua!! baru lepas makan tengah hari?? tak taw nak buat apa?? 
come join this contest!!




anda ada blog atau tidak?? peduli plak semua tu.. apa yang penting, anyone yang suka menulis ataupun mengarang, lelagi ayat-ayat jiwang karat nak mati , disarankan untuk anda cabar diri masuk contest #DetikTerindah ni.. mudah je.. 


contest #DetikTerindah


jangan di tanya lah pasal hadiah.. kalau rezeki cerpen anda terpilih, nahhh, berjujuran air mata patploh takung bawak balik RM5000.. 

contest #DetikTerindah


menarik kan?? tunggu apa lagi.. mulakan langkah di sini bit.ly/17jaADC
tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu.. =)



Till then!! See ya~ 









p/s- serius penat~ 

40 comments:

  1. menarik..
    tp shark x dpt nk masuk.
    x kreatid bab2 menulis nie.
    bagi sokongan je bleh:)
    gud luck kepada sesiapa yang join.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la kita.. husna pon setakat nak merepek pandai laa..=P

      Delete
  2. eh..eh kebentulan pulak..baru dok godek-godek nk join..hehe

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum... husna,

    moga2 berjaya k...usaha tangga kejayaan..

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam..
      inshaAllah..terima kasih yaa..=)

      Delete
  4. Replies
    1. itula pasal..husna pon mampu pandang sepi jerr..=(

      Delete
  5. good luck
    ciksu tak brapa ghajin skrg
    kena tunggu cuti sekolah

    ReplyDelete
  6. Tak sempat, Buat Nulis Entri blog saja sudah cukup lelah...

    ReplyDelete
  7. dulu ada la jugak rasa minat nk tuliis cerpen.. tapi skrg, dh x pandai nk karang ayat jiwang2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada jugak dulu, husna ni, langsung sepatah haram pon tak reti..-.-"

      Delete
  8. Thanks share..macam takde idea je nak mengarang ni ha..ape pun good luck untuk mereka yang join.

    ReplyDelete
    Replies
    1. idea kena dok bertapa dulu kot kak fizah??
      hahaha..

      Delete
  9. semoga berjaya...nak join tapi contest nie macam tak sesuai ngan saya jer...hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  10. menarik.. tapi kena carik sapa yg guna fair and lovely lah mcm ni.. sebab diri sendiri mmg tak pakai pun.. boleh mcm tu? hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. sampai macam tu sekali ye..

      husna pon tak pakai jugak.. LOL~

      Delete
  11. Replies
    1. husna tak menarik pon.. contest ni yg menarik..=P

      Delete
  12. wahh menarik.. sesiapa yg ada bakat dlm bidang penulisan tu rugilah kalo tak join kan...

    ReplyDelete
  13. Good luck!!

    Btw singgah n mengomel kat sini hehe..dtg nyibok lak hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih!! =)

      hehehe.. x kisah pon nak nyibuk kat sini.. lelama pon boleh..=D

      Delete
  14. Romantik video iklan fair and lovely ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. berpadanan la diorang nak cari penulis jiwang..hehehe..

      Delete

assalamualaikum dan hye..
tinggalkan jejak awak di sini..
terima kasih..♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blog ini merupakan blog peribadi perkongsian daripada penulis. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pengalaman atau pendapat peribadi, dan tidak melibatkan mana mana pihak kecuali dinyatakan sumber atau nama pemiliknya.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal, dan mungkin berbeza dengan individu lain. Penulis sama sekali tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen dan pendapat yang dilontarkan oleh para pembaca blog ini.

Terima Kasih.