Thursday, November 28, 2013

Blogger's Birthday Segment by Vee Lea


Salam sejahtera!


Segment untuk mengeratkan hubungan silaturahim antara bloggers :D
For more info + to join, click on the picture :)

*****

Saya dilahirkan pada: 
09 Januari 1993
("\( ^_^ )/")










20 comments:

  1. happy belated bday dik ;) am just 2 years older than you :D

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum..husna :)

    good luck...husna
    mmd dari dulu lagi husna rajin support segmen atau GA kengkawan kn :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam..

      tak taw bila nak buat ga sendiri..huhu..

      Delete
  3. Assalammualaikum...husna,

    selamat bersegmen k... moga husna berjaya dalam segmen k..

    mselim3

    ReplyDelete
  4. owh, januari.. x lama mana dah tu...
    selamat bersegmen...

    ReplyDelete
  5. Salam husna...

    Gutluck ye husna.....tak lama lg smbut bday tu....

    ReplyDelete
  6. selamat bersegmen..sy pun join segmen yang sama jugak..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

assalamualaikum dan hye..
tinggalkan jejak awak di sini..
terima kasih..♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blog ini merupakan blog peribadi perkongsian daripada penulis. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pengalaman atau pendapat peribadi, dan tidak melibatkan mana mana pihak kecuali dinyatakan sumber atau nama pemiliknya.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal, dan mungkin berbeza dengan individu lain. Penulis sama sekali tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen dan pendapat yang dilontarkan oleh para pembaca blog ini.

Terima Kasih.