Wednesday, October 23, 2013

Sihat Bersama Marine Essence Beauty Bar


Assalamualaikum w.b.t..

Kulit bermasalah?? Stretch mark melampau?? Malu ketiak hitam??

Even semua perkara ni kita je yang tengok, bila dah sampai satu tahap yang tak boleh di bawa berbincang, mesti la nak cari something yang boleh kurangkan masalah tersebut kan.. jangan sampai dah terok nanti baru nak cari susah la pulak.. huhu..

marine essence beauty bar

Meh sini husna syorkan Marine Essence Beauty Bar untuk semua.. produk dari Hai-O Marketing.. bila dah ada produk yang sebegini efficient, baru la boleh duduk menyilang kaki sambil minum kopi..

Produk terlajak laris ni memberi manfaat kepada mereka yang mempunyai masalah ketiak hitam, jerawat belakang badan, budak yang menghidap eczema, dan para ibu mengandung yang mempunyai kesan lipatan hitam.. Sabun ni bukan bererti tak boleh guna tempat lain, boleh je.. even pada muka untuk gantikan dengan pencuci muka pon boleh taw..

Testimoni berkesan dari pelanggan..

marine essence beauty bar

marine essence beauty bar

marine essence beauty bar



marine essence beauty bar

Untuk pengetahuan, bahan-bahan utama yang terdapat dalam Marine Essence Beauty Bar: 
Garam Buluh- Sumber kaya dengan mineral dan antioksidan untuk kulit.- Anti-bakteria, anti-alergi, anti-keradangan. 
Pheno-SFE TM (Ekstrak The Pu-erh)- Terkenal dengan antioksidan dan sifat-sifat pemulihan untuk menghapuskan radikal bebas yang berbahaya daripada merosakkan sel-sel kulit. (Anti penuaan)- Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit dengan menjaganya agar tetap sihat dan muda untuk masa yang lebih lama. 
Ekstrak Liquorice- Mengurangkan perubahan warna kulit dan bintik-bintik hitam.- Mencerahkan pigmentasi kulit. 
Minyak Tea Tree- Anti-bakteria, anti-kulat. 
Vitamin E- Antioksidan, anti-penuaan.- Menyembuhkan kulit yang bermasalah dan rosak dengan berkesan. 
Gliserin- Tidak mengeringkan kulit. Sebaliknya, ia menarik kelembapan daripada udara ke dalam kulit- Merupakan pelembap kulit yang  terbaik. 
Aloe Vera- Kebolehan untuk menyembuhkan dan merangsang pembaharuan sel-sel kulit pada kulit yang bermasalah.

Masing-masing pon taw kan, bahawa setiap inci bahan-bahan yang digunakan mempunyai khasiatnya tersendiri.. Marine Essence Beauty Bar ini dirumus khas untuk menyihatkan, melembapkan dan meremajakan kulit.


Cara Guna
Basahkan sehingga berbuih. Kemudian sapukan kepada kulit. Bilaskan dengan air sehingga bersih.

Penyimpanan
Simpan di tempat dingin dan kering. Letakkan di tempat yang kering selepas digunakan.

Perhatian
Elakkan daripada terkena mata. Jika terkena mata, bilas segera dengan air. Sekirannya ruam atau kegatalan berlaku, hentikan penggunaan.


Jadi tunggu lagi apa, rugi sangat kalau tak cuba ni.. bayangkan ketiak yang dulu hitam akan bertukar menjadi putih.. lepas tu boleh la angkat ketiak sesuka hati bila di rumah.. muehehehe.. almaklumlah, dah putih melepak ali baba.. wangi bau sabun ni.. =D


Dapatkannya di HZ’s Houseshop
Harga berpatutan.. =)

1 Bar hanya RM35 tidak termasuk postage fee.. (RM6.00 WM/ RM10.00 EM)
UPDATED!! untuk 1 kotak (3 bar) hanya RM110 include postage.. :)



Till then.. See ya!! 

18 comments:

  1. Menarik gak nih.. Nanti ada bajet lebih sikit boleh try.. Satu kotak tu ada 3 bar ke?
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup.. ada 3 bar kak.. beli 3 boleh la nak share dengan member ke.. =)

      Delete
  2. betul2 ajaib nih... 1 bar tu maksodnya 1 je la? ingatkan 3 = 1 set.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. tak la kak mala.. tapi kalau nak 1 set pon boleh.. =)

      Delete
  3. Haa....produkc ni akak selalu tgk org jual kat fb...tp x pernah baca detailpun...nasib dpt baca kat sini...mcm menarik je husna..blh pakai keseluruha anggota..kira sesuai la utk akak yg nak cepat je nih..kira all in one...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. mujur akak singgah sini ye.. baru tahu..
      memanf boleh pakai satu badan kak.. kalau nak mudah yang ni jelaa husna syorkan..hehehe.. =)

      Delete
  4. takut nak pakai singlet..hahahaha

    nizamijam.com

    ReplyDelete
  5. cantiknya sabun ni, kaler hijau jernih :)

    ReplyDelete
  6. salam....husna :)

    cantik nya btk dan kaler sabun tu..ada rezeki lebih bole try...

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshaAllah.. jangan segan nak bagitaw ye if nak try nanti.. =)

      Delete
  7. Replies
    1. hehehe.. memang terlajak laris pon kak murni..=D

      yup.. husna jual.. =)

      Delete
  8. ciksu ada tengok mmber beli hari tu
    cntik je bentuknya.mcm daun kan

    ReplyDelete
  9. menarik gak..terus terasa nk beli..hehe...
    tp nnt la..kasi aku kaji sikit2

    ReplyDelete

Copyright © 2017 husnazahidi
| Distributed By Gooyaabi Templates