Friday, October 25, 2013

PROJEK 1 BLOG 100 PENULIS..BY TUN AIDIL



1 Blog 100 penulis

Asalamualaikum wahai sahabat blogger yang di hormati sekalian.Semoga Allah berkati anda semua.Dengan Lafaz Bimillah Saya Tunaidil ingin menyebarkan idea yang datang dalam diri ini dah lama sangat. Dengan semangat Tunaidil Ingin mencuba untuk membuat projek 1 blog 100 penulis. Apa pendapat anda?

Kenapa perlu ada 100 penulis, tak cukup ke dengan satu penulis. Jawapannya tidak Cukup!! Sekarang Tunaidil nak tanya kamu semua Korang ni berjaga selama 24 jam ke? Pasti kamu akan tidur, makan, berjalan, bergaduh,moody dan sebagaiya. Jadi dengan ada 100 penulis apa lagi nak risaukan. Semua mempunyai masa tertentu untuk menulis dan gaya tersendiri serta mempunyai minat tersendiri kita hanya kongsikan idea di sini.

Akan tetapi kepada yang akan menyertai “PROJEK 1 BLOG 100 PENULIS” ini, blog ini mestilah mempunyai kategori anda sendiri. Sebagai contoh, isu semasa, hobi, travel, tutorial, tip dan banyak lagi kategori yang ada..

Marilah kita meramaikan “PROJEK 1 BLOG 100 PENULIS” ini dengan jayanya oleh blogger`s malaysia yang ada.Dan kepada sesiapa yang menyertai Projek ini hendaklah sebarkan kepada bloggger kat luar sana yang masih belum tahu. Supaya projek ini berjalan lancar. Amin..

Kepada semua yang mahu menjadi penulis sila PM facebook Tunaidil : https://www.facebook.com/tunAidil




p/s- kena cepat siapkan auto-publish entry untuk 2 hari akan datang.. >_<

22 comments:

  1. InsyaAllah..andai berminat akan contact Tunaidil. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila kak fizah.. jangan malu jangan segan.. hehehe..

      Delete
  2. Assalammualaikum... macam mana nk follow awak ye? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam..
      cuma sign in di kotak members dalam gadget pin board!! =)

      Delete
  3. assalamualaikum..husna :)

    idea yg menarik..ramai betul kn sampai 100 penulis..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam ayie..=)

      memang ramai.. pandai sungguh tun aidil nih..

      Delete
  4. Replies
    1. hehehe.. husna pon macam la rajin sangat.. mencuba je..

      Delete
  5. ermm x terdaya rasanya..blog sendiri pun masih belum terurus

    ReplyDelete
  6. Macam menarik.. Tapi apa kelebihan yang kita dapat kalau join projek ni ekk Husna? =)
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
    Replies
    1. katanya disamping tulis entry kita juga dapat promote blog sendiri.. =)

      Delete
  7. bagus projek ni.dapat mengasah bakat blogger utk menulis dgn lebih baik :)

    ReplyDelete

assalamualaikum dan hye..
tinggalkan jejak awak di sini..
terima kasih..♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blog ini merupakan blog peribadi perkongsian daripada penulis. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pengalaman atau pendapat peribadi, dan tidak melibatkan mana mana pihak kecuali dinyatakan sumber atau nama pemiliknya.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal, dan mungkin berbeza dengan individu lain. Penulis sama sekali tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen dan pendapat yang dilontarkan oleh para pembaca blog ini.

Terima Kasih.