Saturday, October 26, 2013

Perkara Pelik Dalam Diri


Assalamualaikum w.b.t..

nur dini natasya
Nur Dini Natasya
Pantang nampak mesti melulu je pergi.. orang kedah cakap pantang nampak, nak teqepa jaa.. hahaha.. bukan masalah si kecik yang dalam gambar tu tapi masalah husna sendiri.. rasanya orang sekeliling husna pun dah taw kot tabiat husna nih..

Bila nampak baby tak kisah la kat mana pon waktu tu, shopping complex?? rumah orang yang tak dikenali dimana time tu kebetulan pergi kenduri?? jenjalan cari pasal?? semua husna akan pergi kat budak tu then tegur.. hehehe.. acah-acah sembang ngan dya.. kalau budak tu stail maw kat orang, juga dengan izin mak bapak dya, husna akan dukung..

Pernah sekali tegur anak cina dalam stroller.. how cute she is.. >_< tak tahan taw dari menegur budak tuh.. hahaha.. dan last time tegur baby yang tak kenal ni time sambut birthday housemate husna.. waktu tu kami singgah surau kedai makan nak solat maghrib.. baby tu di dukung oleh neneknya sementara ibunya solat.. sempat la main 4 5 minit.. hahaha..

Dan kes kali ni, husna ambil anak jiran belakang rumah ajak main.. kalau dya spesies yang tak nangis tu senang cite.. kalau pegang sikit asyik nak bunyi kita pon tak nak..



This is how I am.. glad to be one.. =)


Till then.. See ya!!



p/s- auto-publish entry.. jenjalan di #Skudai..


26 comments:

  1. salam..husna :)

    comelnya anak jiran tu..klu laa anak sendiri kan best...haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. belum tiba masanya nak punya anak sendiri lah ayie..=P

      Delete
  2. Salam husna...

    Husnapun suka baby ye?sama la kita..tu la sampai akak dpt page papa mama tu...suka sgt tgk baby....

    ReplyDelete
  3. omei anak jiran husna ni..kiranya husna ni suka budak2 la..bagus macm nabi kita pun suka budak2,besar pahalanya kan...

    dh tu tak reti2 nak mai umah k.muni..sini ada baby bambam tau..boleh main sehari semalam pun no hal.haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah.. =)

      hahaha.. tak taw umah kak murni katne..

      Delete
  4. Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya. Terima kasih.

    ReplyDelete
  5. Comey.. Akak kalau ngan baby ni akak tengok dulu dia nak ngan orang ke tak.. Kalau jenis asyik nak berdukung ngn mak dia jer, ngan orang tak nak langsung, memang tak ar akak nak wat main.. Hehe..
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  6. itu tandanya awak penyayang orangnya ..hehee

    ReplyDelete
  7. betul2 sukakan bebudak husna ni ye.. comel kan keletah dorang nih.. ;)

    ReplyDelete
  8. bakal jadi ibu mithali ni. Kata org , kalausuka baby penyanyang orang nya.lembut hati

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshaAllah kak.. husna pon tak psati.. suka je main dengan diorang..=D

      Delete
  9. sama dgn ciksu tp krn pandai tgk juga.ada setengah mau, ada srtengah tak mau

    pi skudai.. buat pe tu.hihi
    nama pemenang dah kluaq.maap ye lmbt.da masalah sikit.huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu ciksue.. ada yg nak dgn kita, ada yg tak maw..

      hehehe..pergi jenjalan.. =P

      Delete

assalamualaikum dan hye..
tinggalkan jejak awak di sini..
terima kasih..♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blog ini merupakan blog peribadi perkongsian daripada penulis. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pengalaman atau pendapat peribadi, dan tidak melibatkan mana mana pihak kecuali dinyatakan sumber atau nama pemiliknya.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal, dan mungkin berbeza dengan individu lain. Penulis sama sekali tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen dan pendapat yang dilontarkan oleh para pembaca blog ini.

Terima Kasih.