Sunday, October 20, 2013

Night Random Post!!


Assalamualaikum w.b.t..


Cuti semester yang kononnya nak keja la sangat kan, last2 terperap jugak kat umah.. hampeh sangat.. -..- tapi apa boleh buat cuti sebulan lebih je.. 23hb Nov dah nak kena balik Merbok.. nak keja pon macam tak berbaloi.. lagipun bontot ni tak senang duduk.. ada saja tempat yang dya nak pergi.. adoyy.. -.-' 25hb ni ke Skudai plak, sepupu konvo.. ikut jangan tak ikut.. muehehehe..



Di sebab kan tabiat nak mengekoq jaa, hari ni ikut konvoi sepupu sebelah mama kawen.. agak-agak ingat lagi tak anak saudara husna yang baru je lahir kehilangan ibu?? Budak kecik tu sekarang dah 1 tahun dan ayahnya dah dapat pengganti baru buat dya.. Alhamdulillah.. ibu baru nampaknya sangat penyayang.. tahniah buat mereka.. ;) semoga rumah tangga yang terbina dilimpahi rahmat Allah SWT.. Ameen..



Siang dah makan kenduri, malam hujung minggu ni meh kita makan mee kuah daging plak ye.. daging hasil korban tempoh hari.. tak banyak tapi boleh la nak buat makan.. abah jemput adik-beradik dya dan sekarang baru sudah melayan.. penat~~~ -.-'



Tapi boleh lagi menaip.. kepoh je minah ni.. blerghhh..


Till then.. see ya!!






p/s- cara nak 'sync' movie dengan mudah!! http://bit.ly/1fNmwFC


10 comments:

  1. akhirnya dapat juga anak sedara husna yg masih baby tu ibu penganti kn..wlu x sama dgn ibu sendiri..tapi tetap pangkat seorg ibu.

    sedap nyummmy... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..moga dya diasuh dengan baik..=)

      hehe..tambah 2 kali nih..

      Delete
  2. Salam rindu husna...mlm td akak dh dtg sini tp kmen akak asyik x lekat je...ehehe...ni dtg blk....cuti je la smbil mkn masakan ibu,jln2 cari mkn...x payah la kerja,rehatkan minda setelah penat belajar....

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeay!! ada org sokong..muehehe.. buat bisnes on9 je kot kat umah..

      Delete
  3. Ok juga buat bisnes online...zaman sekarang ni,org dh mls nak keluar shopping,nak byr duit minyak,duit tol,duit parking,penat badan...org lebih suka shopping..just kat hujung jari jemari je....selamat mencuba husna....

    ReplyDelete
    Replies
    1. dari tak buat apa2 kak..husna try je..=)

      terima kasih ye..

      Delete
  4. Replies
    1. mestilah sedap kira..kalau tak, tak de la sampai 2 3 mangkuk husna kerjakan..hehehe..

      Delete

assalamualaikum dan hye..
tinggalkan jejak awak di sini..
terima kasih..♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blog ini merupakan blog peribadi perkongsian daripada penulis. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pengalaman atau pendapat peribadi, dan tidak melibatkan mana mana pihak kecuali dinyatakan sumber atau nama pemiliknya.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal, dan mungkin berbeza dengan individu lain. Penulis sama sekali tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen dan pendapat yang dilontarkan oleh para pembaca blog ini.

Terima Kasih.