Friday, June 07, 2013

Hadiah Giveaway Dari Kak Ina aka Kak Cci


Assalamualaikum w.b.t..


Salam Jumaat!! Since tengah boring sensorang dalam bilik yang kosong di rumah baru (for what?? Later husna cerita ye) tanpa kehidupan yang produktif ni, segera diri menjadi lemau sepertinya biskut mayat, ada faedahnya jika husna menaip seketul dua untuk tatapan mata korang ye dakk?? Dari terus dibelenggu misteri lemau.. haha..

Dah lama sebenarnya terima surat dari abg posmen hensem ni.. (walhal x tengok pon muka dya.. dah belah baru p amek surat..-..-) tapi sibuk mengundang, nasib hidup nomad maka lambat sikitla taip dan publish entry nih.. merujuk kepada nama yg tertera, dapat agak mungkin si pemberi ni tersalah tulis nama tersebut atau terlepas pandang nama penuh husna.. tapi xpelah janji sampai ye dakk?? Haha..

surat cinta dari ccicutedollylicious
Rupanya hadiah dari kak ina.. atau lebih dikenali dengan nama kak Cci.. pemilik blog ccicutedollylicious.. hadiah kali nih disebabkan rezeki menang ga.. untuk pengetahuan, ini kali yang kedua husna terima hadiah dari kak ina.. sebelum nih sticker doodle comel.. sudah selamat terlekat di kalkulator husna.. hehe.. dan kali ni bookmark.. mungkin akan tersemat di sebalik buku nota atau novel yang akan dipegang di kemudian hari.. =)


hadiah giveaway, bookmark, ccicutedollylicious
Terima kasih kak ina!! ;)







p/s-scary woi dok rumah berdua jaa..=O

30 comments:

  1. Tahniah.

    BTW, awak di tag http://hasyaifaamadariqfi.blogspot.com/2013/06/segmen-comel-by-alyaa-najlaa.html

    ReplyDelete
  2. salam husna..

    tahniah..murah rezeki husna..alhamdulillah...cute je hadiah tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam kak wirda..=)

      Alhamdulillah..terima kasih ye..=D

      Delete
  3. Anda ditag :D

    http://fattytissue.blogspot.com/2013/06/segmen-comel-by-alyaa-najlaa.html

    ReplyDelete
  4. comel je hadiahnya..kena rajin baca buku la pasni.hehe

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum..husna :)

    cci memang kreatif dan comel2 hasil kerjatangan dia..:)

    tahniah husna :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam ayie..=)

      kan..husna suka sgt..comel2 je semua..>.<

      terima kasih ayie..=)

      Delete
  6. kuikui... gara2 ramai sangat.. sampai tersilap nama.. :P ampunn..tp x pe da selamat sampai.. ekeke

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. hehe..Alhamdulillah rezeki..
      terima kasih ye..;)

      Delete
  8. tahniah.. comell sangat2
    amal follow sini okay

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum..husna :)

    baru ayie tahu nama cci tu ina..haha

    ayie kenal dgn cci lepas dia pernah join GA ayie dulu :)

    tahniah..husna :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam ayie..;)

      hehe..husna pon selama nih dok panggil kak cci jaa..=P

      terima kasih ayie..=)

      Delete

Copyright © 2017 husnazahidi
| Distributed By Gooyaabi Templates