Sunday, June 02, 2013

Anugerah Top Commentators June 2013


Assalamualaikum w.b.t..

Hai hai haluuu.. Selamat tengah malam!! Sedang asyik scroll sana sini, masuk twitter post berpuluh-puluh status, kejap pindah ke fb main game, tunggu loading lambat sangat, buka new tab baca status orang.. open new tab lagi bukak dashboard publish komen dan rep dengan segera.. ini la yg di namakan cinta internet tahap x boleh renggang walau satu saat pon.. mampu bertolak ansur time nak ke toilet je.. dan MAKAN!! haprakk.. -..-

top, commentators

Sekalian pembaca, hari nih dah 2 Jun, makna kata sudah tiba masanya update Anugerah Top Commentators June 2013.. yelaa dah berubah, mestilaa kena update kan.. ;) *rasa macam baru sangat up entry gini bulan lepas.. itu senalai ada nama balu dan nama lama maa.. terima kasih bangat dehh.. terharu sokmo kite taw.. :3 *kata 1 Malaysia kan..

Husna mintak maaf taw kalau sesiapa yg rajin tinggalkan komen di blog husna, x kira sama ada yg tersenarai tu ke, dan waktu yg sama husna macam kurang munculkan diri balik di blog tersebut.. Inshaa Allah husna akan cuba sehabis baik untuk terjah kalian ye.. =)

Nak jaga hati orang ni ibarat nak jaga hati sendiri..

Kalau ada masa, moh le kite terjah calon-calon Anugerah Top Commentators June 2013 kali ni.. ada orang baru taw.. mana la taw kan ada yg belum buat kawan lagi.. hehe.. dah buat kawan nanti boleh kelui sana sini ye dokk.. =D

1.       QasehnyaRania
2.       WirdaAmir
3.       nanieybarnieylurviey
4.       PuanKutu
5.       sHaRiNaeLyaNa
6.       AyieAbas
7.       Dianaa
8.       FarahWaheda Wahid
9.       EncikH
10.   TiranaAduka







p/s-cuti sekolah penuh dengan kenduri.. >.<

16 comments:

  1. tenkiu dik.
    ciksu ok je.. hihi
    semua dah kenal.cuma captal h dah lama tak jenguk dia.apa khabar dia ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama ciksu..=)

      hehe..en H tu makin sihat kot..haha..

      Delete
  2. Salam husna...

    No dua lagi..nak lawan ciksue memang tk blh kot tambah sekarang makin sibuk n jarang dpt ke blog

    Tahniah ciksue yg memang mesra alam maya...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam kak wirda..=)

      hehe..xpe still dlm top 10..=D

      tahniah jugak buat ciksu..=)

      Delete
  3. tahniah utk mereka yg rajin berkomen tu :)

    ReplyDelete
  4. dh turun pgkt no 4 akk nie.almaklum sibuk dengan anak kecik.hiks...

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum husna... bestnya ada calon2 lagi. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam kak sheila..=)

      hehe..ada laaa skit2..:3

      Delete
  6. yeyy tahniah buat semua yg tersenarai.. teringin nak jadi hantu komen kat blog akak jugak.. insya Allah kalau iha ada masa nanti :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh..bebila pon iha boleh jadi hantu yg rajin komen sini..=)
      selesaikan dulu apa yg patot ye..

      Delete
  7. eh eh, ada nama FD kat situ. hihi macehh

    ReplyDelete

assalamualaikum dan hye..
tinggalkan jejak awak di sini..
terima kasih..♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blog ini merupakan blog peribadi perkongsian daripada penulis. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pengalaman atau pendapat peribadi, dan tidak melibatkan mana mana pihak kecuali dinyatakan sumber atau nama pemiliknya.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal, dan mungkin berbeza dengan individu lain. Penulis sama sekali tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen dan pendapat yang dilontarkan oleh para pembaca blog ini.

Terima Kasih.