Wednesday, May 29, 2013

Wordless Wednesday #22


Assalamualaikum w.b.t..


Selamat pagi!! =)

wordless, wednesday,


telur, lawak, hiasan telur

manusia mana laa yg rajin sangat nih..
sure lepas tuh rasa sayang nak guna.. =D










p/s-entry ni ditaip pada waktu malam dan di autopublish pada waktu pagi..
sekian, muehehehe~ =D

29 comments:

  1. So cuteeeeeeee...bagi hadiah untuk housewarming ni pon boleh idea ni. pack cantik2 ahaha

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum husna, comelnya telur tu! hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam kak..
      hehe..geram je tgk ye..=)

      Delete
  3. jawabnya simpan ajer lah telur tu kat situ... husna kakak dah reply message FB tu... if ada problem inform kakak balik occay?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..sampai naik kering punya simpan sebab syg..=P

      Delete
  4. alooooo comelnya :) mmemang tak masak la jawabnye.. simpan lame2

    ReplyDelete
  5. ha3..smart je..rjin btol..kalau cmni..nk goreng tlur 2 pn syg..

    ReplyDelete
    Replies
    1. itula pasal..kalau terpaksa pon belom tentu lg..=D

      Delete
  6. mungkin tukang jual telor kot. dah org tak mai beli kat dia. boring tahap gaban sangat . apa lagik lukis lukis le kat telur tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..mungkin la kak..nak tarik perhatian punya pasal..>.<

      Delete
  7. kreatif n comel..seriously mmg rjn tukang lukis ni hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..kreatif x kena tempat nih..kan dh syg x nk goreng..=P

      Delete
  8. assalamualaikum..husna :)

    waaah...memang rasa syg nak pecahkan telur tu..kreatif ya amat... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam ayie..=)

      hehe..better jgn..nnti nyesal..haa..

      Delete
  9. Replies
    1. hehe..comel tu jgn ckp..sekali tgk jatuh cinta..=D

      Delete
  10. haha, lawanya dia conteng telor nih, wajin tahap max ke tahap borink tataw nak watper

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..bosan x boleh nak bendung dah nih kak tihara..=D

      Delete
  11. haha comel sgt..klu kt rumah nie taksempat kot nak buat.aiman ni peminat telur.sepapan kejap je habis.haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..kalau buat jgak, agak2 aiman nak sentuh x ye?? o.O?

      Delete
  12. Kalau rajin..kumpul kulit telur yg dipecahkan cuma bahagian hujung..kemudian dilukis..blh simpan lama sbb kala guna telur yg blom guna..lambat laun akn busuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh yelaa kan..x terpikir plak..haha..

      dulu suka kumpul camtu pastu letak kat pokok..hehe..

      Delete
  13. comey sungguh. memang confirm tak sanggup nak masak la jawabnya

    ReplyDelete
  14. alahai comelnya telur2 tu..kreatif betul yg membuatnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..kan!! kan!! comel sangat.. rasa macam nak simpan..haha..

      Delete
  15. alahai comelnya telur2 tu..kreatif betul yg membuatnya..:)

    ReplyDelete

assalamualaikum dan hye..
tinggalkan jejak awak di sini..
terima kasih..♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blog ini merupakan blog peribadi perkongsian daripada penulis. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pengalaman atau pendapat peribadi, dan tidak melibatkan mana mana pihak kecuali dinyatakan sumber atau nama pemiliknya.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal, dan mungkin berbeza dengan individu lain. Penulis sama sekali tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen dan pendapat yang dilontarkan oleh para pembaca blog ini.

Terima Kasih.