Monday, May 13, 2013

Blog Biru



Assalamualaikum w.b.t..


hai hai haluuu~ wat mende tuh?? tadi kan husna sajalaa usha-usha site nuffnang.. macam biasa status masih lagi Glitterati tapi angka puluh sen tuh nak ubah cukup susah.. rasa macam nak kena bomoh je taw.. -.- x pon bagi dya mandi bunga ke.. silap haribulan boleh sangkut.. muehehe.. =D

apa yg husna tertarik dengan nuffnang kali ni bukan kerana nilai tersebut, malah bukan pada trafik yg macam hidup segan mati x maw tuh, tapi pada keywords yg terpapar.. dah banyak kali husna perasan, setiap kali husna terjah site nuffnang lah ye, ada satu keyword nih sering tersenarai.. husna x pasti macam mana boleh lekat..

kewords, nuffnang, blog biru, husna zahidi
this week

kewords, nuffnang, blog biru, husna zahidi
last week

kewords, nuffnang, blog biru, husna zahidi
last month

Blog biru?? Blog sapa tuh?? blog husna warna oreng.. even sepanjang berblog pon x pernah letak warna biru.. puas pikir siap main masak-masa lah, kat mana wujudnya biru tuh.. 0.o? keyword yg lain tuh ada lar jugak kaitannya.. yg satu nih hairan.. mungkin selamanya akan menjadi tanda tanya.. =D

pernah sekali usha keyword, tetiba tertempek satu keyword yg kurang menarik mata melihat mulut membaca apatah lagi otak memikir..






p/s-agaknya siapa lar yg search blog biru tu kan?? 0.o?

32 comments:

  1. mungkin ada entry husna yang taip blog biru kot? dalam ayat2 tu ke?

    ReplyDelete
  2. hehe...siapa tu..blog kita yg biru..ni oren..buta warna mungkin..hehe

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. tsskk..kantoi dh laa..=P

      gatai tgn dok p search plak dah..-.-

      Delete
  4. hehe blog sapa la tu yg biru.blog oren tak nak plak search...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..ntah la kak..
      diorang x minat oren nih..=P

      Delete
  5. mm..cer teringat balik..mana tau kot2 ada terselit biru tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hurmm..ada la sikit..tp xkan smpai bnyak cenggitu kan..=?

      Delete
  6. blogbiru? macam pelik je. hehe kot Husna pernah cakap pasal warna biru ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mungkin la FD..tp tu dah berkurun abad lamanya punya cerita..=S

      Delete
  7. rasanya blog ini TERkena tempias demam PRU13 aritu kot. huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. AHAHA..mungkin la kot..
      terkena tempias pon x bleh pangkah lg..=P

      Delete
  8. Salam sister..jemputlah berkunjung ke blog Hijab Valley. Byk koleksi shawl dan tudung2 menarik. Promosi jg sdg diadakan.. jgn lupa follow jg ye.. :)

    http://hijab-valley.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam..
      inshaa Allah..ada masa nnti husna singgah ye..=)

      Delete
  9. salam husna..maaf lambat sampai sini..ada problem talian laa..hehe

    best juga nama tu...BLOG BIRU...biru mata hitamku...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam kak wirda..=)
      xpaa..bebila sampai pon boleh..hehe..

      husna punya coklat..coklat mata hitamku..=D

      Delete
  10. kdg2 walaupun cuma ada 1 perkataan tetap juga jadi related.

    ReplyDelete
  11. kak Husna, iha rasa jawapan blog biru tu sama maksud dengan perenggan yg kak Husna taip tu
    "tetiba tertempek satu keyword yg kurang menarik mata melihat mulut membaca apatah lagi otak memikir.."
    agak2 kak Husna boleh tangkap tak maksud iha?
    biru = blue = haa logik tak teori iha ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. mula2 kak husna pon pikir mcm tuh jgak..tp dpt ke kalau diorang cari dlm blog kak husna nih..=/

      Delete
  12. Menjadi tanda tnye. Siapakah empunye blog biru tu. apakah kandungannya.

    ReplyDelete

assalamualaikum dan hye..
tinggalkan jejak awak di sini..
terima kasih..♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blog ini merupakan blog peribadi perkongsian daripada penulis. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pengalaman atau pendapat peribadi, dan tidak melibatkan mana mana pihak kecuali dinyatakan sumber atau nama pemiliknya.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal, dan mungkin berbeza dengan individu lain. Penulis sama sekali tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen dan pendapat yang dilontarkan oleh para pembaca blog ini.

Terima Kasih.