Sunday, March 17, 2013

Segmen Jom Pilih Hadiah by Nabila Biela


Assalamualaikum w.b.t..

malam nih sengaja husna penuhkan blog dengan entry-entry segmen dan juga giveaway.. lama dah up entry cenggitu.. daripada semua tuh ada yg belom join?? mohon join sekarang.. hehe..



SYARAT-SYARAT
1) Follow dan like pages blog ni
2) Buat satu entry dan tampal banner kat atas yang di link kan terus ke entry ni*letak url entry dekat komen entry ini sahaja*
3) Pilih dua hadiah yang korang nak
4) Follow dan like pages sponsor
5) Pemilihan pemenang melalui random dan top reffral
6) Tamat 30/3/2013


49 comments:

  1. jom join
    http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/03/segmen-sabtu-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  2. Anda di tag :)

    http://nurazrinavsdia.blogspot.com/2013/03/1st-giveaway-by-ekin-alias.html

    ReplyDelete
  3. Salam Alaik. Hai, saya kawan segmen awak. jemputlah ziarah dan follow saya :)

    http://husnahamizan.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  4. salam husna :)

    bila husna rajin update ayie pun suka laa... :)

    lepas ni bole la join GA ayie pulak ya...weeeeehu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam ayie..=)

      haha..terima kasih..

      in shaa allah..nnti husna join ye..

      Delete
    2. salam husna :)

      husna join GA buat betul2 tau..biar lengkap...x perlu dah ayie tegur...kekeke :P

      Delete
    3. waalaikummussalam..
      in shaa Allah..husna akan lengkapkan ye..=D

      Delete
  5. Dari Segmen Yang Sama ! :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  6. dari segmen yg sama
    http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  7. good luck.ada masa nak la juga sibuk join..hihi

    ReplyDelete
  8. jenjalan dari GA yang sama ^^

    http://aireynhistorylife.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  9. Saya pun join segmen yg sama gak. Goodluck ok ^^

    http://caeshashi.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  10. dari segmen same ^^

    http://nursyikin.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    done follow :D

    gud luck ~

    ReplyDelete
  11. terima ksih byk2 sbb join...promote abis-abisan utk mng 3 hadiah*untuk top reffral*

    ReplyDelete
  12. Hai…singgah dari segmen yang sama..^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  13. sebaris pesan

    namamu di mimbar

    http://mimbarkata.blogspot.com/2013/03/namamu-di-mimbar.html

    ReplyDelete
  14. salam ziarah dari segmen yang sama... :)
    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  15. no.844 melapor

    singgah menyapa

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    cik akak tinggalkan jejak ye sayang :)

    ReplyDelete
  16. salam.. ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye..

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  17. singgah sari segmen sama....
    jom join nie pulak..

    http://belogsaye-echa.blogspot.com/2013/03/1st-giveaway-by-linas-journey.html

    ReplyDelete
  18. Hye dr segmen sme jmput dtg pulak http://izza-sakura.blogspot.com/2013/03/semgen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  19. hi. singgah sini dan follow. hit me back kay XD

    ReplyDelete
  20. balas kunjungan :)
    http://www.fatindiana.com/2013/03/segmen-jom-pilih-hadiah.html

    ReplyDelete
  21. awk jom join GA
    http://akusukaketawa.blogspot.com/2013/04/giveaway-by-di-2.html
    hadiah sgt menarik =)

    ReplyDelete
  22. awk.jom join
    http://akusukaketawa.blogspot.com/2013/03/mega-giveaway-by-fy.html
    ada peplum dan half moon shawal utk dimenangi =)

    ReplyDelete

assalamualaikum dan hye..
tinggalkan jejak awak di sini..
terima kasih..♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blog ini merupakan blog peribadi perkongsian daripada penulis. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pengalaman atau pendapat peribadi, dan tidak melibatkan mana mana pihak kecuali dinyatakan sumber atau nama pemiliknya.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal, dan mungkin berbeza dengan individu lain. Penulis sama sekali tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen dan pendapat yang dilontarkan oleh para pembaca blog ini.

Terima Kasih.