Thursday, March 28, 2013

Final Examination



Assalamualaikum w.b.t..


selamat tengah hari murid-murid.. =) di sini cikgu nak maklumkan bahawa peperiksaan akhir kamu dah semakin dekat.. maka dengan itu, jagalah diri kamu baik-baik dan jangan study ye.. berserah pada takdir je bulat-bulat.. muahahaha.. *gelong punya cikgu.. -.-

xdak usaha, jangan nak memandai serah pada takdir..


seperti yg awok dapat lihat, final exam kite untuk semester 4 bakal bermula.. woahhhh.. =O cepat je masa berlalu kan.. sem 4 yg terlalu sibuk nih bakal berakhir.. syioknyaaa.. tapi agak r kan, nak habis pon kena hadap exam nih dulu.. nak belajaq tu best tapi nak hadap exam tuh yg x best.. sighh~ -.-

atas sebab itulah lately nih, entry blog asyik penuh dengan segmen dan giveaway bagai.. dah xtaw dan x sempat nak merepek dalam blog.. so bila ada yg tag, jemput husna join, husna pon apa lagi, x menolak lar.. bagai orang lapar di suap nasi daging dalam mulut, terus sendawa bau ayam.. eh??  



Doakan kami semua ye.. ^^V

semoga di beri hati yg tenang, ingatan yg kuatpenulisan yg lancar
dan tiada gangguan bisikan syaitonirrojim..
Ameen.. 






p/s- Harap maaf..=) blogwalking dan sesi jejak kasih akan dilakukan selepas 13hb Apr.. 


38 comments:

  1. Semoga berjaya dan buat yang terbaik! Insyallah, kalau dah berusaha, pasti akan berjaya! :)

    Nanti dah habis exam, jangan lupa jejak kasih ke blog Arol yeah. Hehehe! :DD

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa Allah..terima kasih arol!!

      husna dlm perjalanan nih..hehe..

      Delete
  2. insyaAllah..

    apa yg kita usahakan pasti akan ada hasilnya...semoga Allah permudahkan segala urusan,diberikan ketenangan ketika menjwb soalan...lps ni blh cuti panjanggggggg

    ReplyDelete
  3. gud luck, husna... buat yang terbaik...
    usaha, doa, tawakal...

    ReplyDelete
  4. Semoga berjaya dgn cemerlang...pasi alamat kena garis oyen...hehhe!!

    ReplyDelete
  5. all the best husna!!
    lamenye xrs nervous ms exam..rindu plak.huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa Allah..terima kasih ye..=)
      alahai..gnti tmpat husna jelaa..=D

      Delete
  6. salam husna
    Jgn lupa bca doa tau.dan jgn tiru..! Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam..
      wajib!! dan x meniru aih..haha..

      Delete
  7. hahah lama tak guna perkataan gelong tu..
    btw good luck yea husna comel :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..tuan blog nih sentiasa gelong sbb tu laa..
      terima kasih kak..=D

      Delete
  8. Aamiin.. Gd luck Husna.. Kak nani doa dari jauh ni :)
    Mcm jauh sgt je kan.. :)

    ReplyDelete
  9. all da best dek oii...dah2...p study....hihi

    ReplyDelete
  10. salam husna :)

    patut laa lama x update entry dan nampak husna bw...tgh sibuk utk exam...:)

    buat betul2 tau..harapan mak ayah ada pd kejayaan husna :)

    p/s: ayie dah publish entry keputusan GA :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummssalam ayie..=)
      sebab tu la entry penuh dgn ga dan segmen je..huhu..

      Delete
  11. good luck Husna..buat yang terbaik ya..:)

    ReplyDelete
  12. ohh banking upanya hihi..cm sama ja kita nya subjek ni syg

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..sungguh ka?? tp mostly kat sini mmg blajaq subjek lebih krg je..=)

      Delete
  13. banking operation 4.00.. hua,, pndai,,:D amin,, semoga, akak lulus dgn cemerlang,,
    ajar kita bhsa mandarin ok?>

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu..risau gila dgn banking operation tuh..xtaw lar apa jdik..-.-

      hehe..husna taw sebut jaa..ckp or mnulis tu lmbat klah kura2..=P

      Delete
  14. lor igtkan dh lama tak update,dekat bloglist akk entrynya yg sebulan lepas punya.apesal tak berupdate bloglistnya?

    semoga dilapangkan dada n diterangkan hati tuk menjawab soalan exam..gudluck husna dan kawan2..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..husna dah dekat sebulan kat umah la kak nani..

      final pon dh abeh..cuti sem dh skarang..=)

      Delete

Copyright © 2017 husnazahidi
| Distributed By Gooyaabi Templates