Tuesday, January 29, 2013

Segmen : Jom Blogwalking by Nabila Biela


Assalamualaikum w.b.t..


selamat tengah hari!! buat apa je?? dah makan?? husna baru sudah nih.. kali nih nak up entry segmen yg mana husna salah seorang sponsornya.. nak buat segmen sendiri x berdaya lg.. kui..kui..kui.. husna sponsor brooch 2 pasang.. ingat giveaway je ada hadiah, segmen pon ada ok.. =D instead dapat hadiah, boleh tambah kawan kan.. =) so apa tunggu lagi, cepat lar menaip.. husna pon join ni, memandangkan nabila cakap sponsor pon boleh join.. hehe.. rakus sungguh!! =P 





SYARAT-SYARAT
1) Follow dan like page blog aku*wajib*
2) Like dan follow sponser*wajib*
3) Buat satu entry mengenai segmen ni..dan tampal kuat2 banner kat atas dalam entry dan backlink ke entry aku ni.*link entry letak di komen entry ni sahaja*
4) Follow semua peserta yang join*harus*
5) Segmen tamat pada 10/2/2013
6) Tolong share entry korang dekat FB*nanti lagi ramai yang join kan?*



28 comments:

  1. tu la masa nak join semalam kakak nampak husna salah satu sponsornya...wah meriah...kelasss gitewww....

    ReplyDelete
  2. Already follow n BW here :)
    Visit my blog too kayh :)

    http://zuhayrazack.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum. dari segmen yang sama. salam kenal. done follow. jom ke blog baru sy http://samdia.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  4. salam husna :)

    best segmen nih..sponsor pun leh join...good luck...husna :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. wkumsalam ayie..=)
      itula pasal..hehe..

      terima kasih ye..=)

      Delete
  5. Singgah sini dari segmen yang sama,

    Dah follow awak dah,

    Jom follow saya kalau belum,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  6. dari segmen yang sama . dah follow awak . follow blog saya kalau sudi ye :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  7. salam :)
    bw here and done follow your blog :)
    do follow me back *kalau sudi* hee <3
    thanks !

    http://syasyaishiteru.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  8. Salam perkenalan dari segmen yang sama :)

    http://aireynhistorylife.blogspot.com/2013/01/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete
  9. kalau dpt hadiah sendiri mcmana tu...??hehe

    ReplyDelete
  10. haha..x perasan plak..
    ntah lar..penganjur pilih sendiri kot..=D

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum. singgah dari segmen yang sama. http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-blogwalking.html

    ReplyDelete

Copyright © 2017 husnazahidi
| Distributed By Gooyaabi Templates