Friday, January 25, 2013

Mug Luar Biasa


Assalamualaikum w.b.t..


Salam Sayyidul Ayyam.. =) hari nih x sempat nak update entry Salam Jumaat lagi.. ada je dalam draft tapi jap lagi lah publish ye.. kena edit sikit.. sekarang nih tengah semangat nak update pasal Mug Luar Biasa.. nak baca ke xnak tetap kena baca ok!! =D sebab nanti kamu, kamu, dan kamu akan teruja ++ macam mana husna teruja semalam.. haha.. *tapi kalau x teruja, diam-diam dah lar.. -.-


remember pasal dua puluh pada dua minggu lepas?? hincik monster ada pos hadiah.. sampai kat rumah tepat 9hb Jan.. tapi sayangnya waktu tu husna ada kat merbok.. =(


'akak, ada beli barang online??'
'xlah, kenapa??'
'ada barang sampai'
'owh, itu hadiah dari kawan'
'nak mama buka or nak tunggu balik nanti??'
'hmmmm..'


husna kalau beli barang online, mama wajib taw.. dan saat itu, husna hanya mampu 'hmmmm'.. hati ni nak sangat taw hadiah apa, tapi x nak kasi mama yg buka.. x suprise lar nanti.. maka hati ni pon tahan jelaa sampai lar malam tadi.. haha.. 


hadiahnya berupa mug hitam.. yup!! only mug hitam.. rasa macam x percaya je kan.. bila tengok, serius nampak macam mug biasa.. husna teringat lar, dya cakap hadiah tu tempah, so tilik punya tilik, ada something la kat situ.. gambar husna dan sedikit ucapan.. tapi sayangnya ucapan tu husna x boleh baca.. =( yelaa.. background hitam kan..


eh.. tunggu kejap!! bukan x leh baca selamanya.. lepas dah soal siasat dengan dya semalam, 


'dah curah ayaq panas dlm mug tu ke?' 
'hah!! kenapa??'
'try boh ayaq panas dlm mug tu, mcm buat air'
*bajet org kedah..-.-


then baru lar dapat taw.. actually, mug tu kalau letak air panas, dya akan bertukar menjadi putih.. thats why background warna hitam.. perasaan waktu tu?? toksah cakap lar.. haha.. :3 nak kekal hitam balik, just basuh je.. rasa macam basuh dengan air hitam.. hitam terus mug tuh.. hehe.. 




eh encik!! terima kasih ye.. =)





p/s-nak guna ke simpan dalam kotak nih?? 0.o?


37 comments:

  1. wah...awesomenyer mug tu... ^_^ congrats dapat hadiah husna...

    ReplyDelete
  2. K first time ni tahu haha. Nak jugak mug cenggini !


    Rugi habaq hang kalau tak join ! Hadiah ratus-ratus ringgit tau...

    http://nadyabubble.blogspot.com/2013/01/ada-apa-dengan-blog-mksyahircom.html

    ReplyDelete
  3. salam husna :)

    cantik dan magic mug tu...hehe :)

    ReplyDelete
  4. wahh, seronok lah dapat mug magis tu. FD teringin nak beli, tapi macam mahal sikit kot :/

    ReplyDelete
  5. ni pertam kali tau ada mug macam ni..
    memang luar biasa..teringin pula dapatkan satu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..harus kak..
      lain dr yg lain nih..

      husna pon baru taw jgak..
      untung dpt hadiah..=P

      Delete
  6. Guna la. Akak pun suke mug mcm ni. Letak air panas je tadaaa bertukar... Hehe

    ReplyDelete
  7. magik la mug nie..akk nak satu boleh?bgtau encik monster ya.hahaha

    ReplyDelete
  8. seriously? xpenah jmpe pun mug cmtu..best2...mst ko tacing kn terime adiah mcm tu..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. uit..haruslar best..

      erk..ak x tacing lar..terharu jekk..=D

      Delete
  9. Mana eh nak dapatkan? Ce tanya si pemberi tu, ehehe. Saya pun rasa mcm nak surprise kan org guna cara ni (ehehe tak malu tiru orang :p)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Solehah..cer pi kat link ni>>>http://www.kedaihadiahonlineku.com/..:D

      Delete
    2. Cik Solehah : haa..itu..ada member dah kasi..=)
      harap membantu..

      Delete
  10. Replies
    1. kan..kalau x bgtaw fungsinya, mmg x kan taw lar..haha..

      Delete
  11. una..nak 1 boleh x? hehehe..incek tu tempah kat mana? at least bgtau tempat..:D

    ReplyDelete

assalamualaikum dan hye..
tinggalkan jejak awak di sini..
terima kasih..♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blog ini merupakan blog peribadi perkongsian daripada penulis. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pengalaman atau pendapat peribadi, dan tidak melibatkan mana mana pihak kecuali dinyatakan sumber atau nama pemiliknya.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal, dan mungkin berbeza dengan individu lain. Penulis sama sekali tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen dan pendapat yang dilontarkan oleh para pembaca blog ini.

Terima Kasih.