Monday, December 03, 2012

sakitnya mengalahkan tajam mata pedang


Assalamualaikum w.b.t..


selamat petang!! korang dah tengok filem Istanbul Aku Datang?? baru turn husna dapat tengok.. itupon amek dari kawan.. dya download.. haha.. serius husna cakap, cerita melayu lebih suka tengok online dari buang duit kat wayang.. kalau nak p wayang pon tengok cerita orang putih je.. muehehehe.. =P




mula-mula ingat si Dian (Lisa Surihani) ni akan tercapai lah impian dya nak kahwin dengan Azad (Tomok).. tapi rupanya tidak.. Dian kahwin dengan Haris (Beto Kusyairi).. rupanya dalam perjalanan 8000km mencari cinta ni Dian dah kena tipu dengan Azad.. Azad dah ada orang lain.. =(




husna xnak elaborate panjang-panjang.. sebab x dapat extra mark pon.. apa yg husna nak cakap, it is about kepercayaan.. sakit ooo apabila diri dikecewakan.. sedih tengok scene Dian kena tipu dengan Azad tadi.. sob.. sob.. :'( kepercayaan yg di beri x dihargai.. 



memandangkan husna ada sedikit pengalaman pasal bab ni, so husna nak ingatkan sikitlar.. bila sesiapa je dah letak kepercayaan dekat kita seharusnya kita x perlulah nak kecewakan dya.. jika ada apa-apa jangan berselindung baik terus terang sebelum dya sendiri dapat taw.. goodluck!! =)


















p/s- Lisa tetap x boleh sebut 'R' lagi.. kesian dya.. dahlar jelas.. =P


17 comments:

  1. Hehe.. Amatlah penting kepercayaan itu :) kak nani belum tgk.. :)

    ReplyDelete
  2. banyak juga ayie tgok blog lain buat entry pasal filem nih...tapi syg kebanyakkan nya tgok secara online jer...agak2nya balik modal ke tak filem nih?

    mana org yg suka dirinya dipermain2kan oleh org lain kan...

    p/s: waaaa...sekali dah bertukar laa blog husna nih...hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. typical malaysian..nak yg free dan mudah je..=P

      betul!! sekali kena main siaplar..haha..

      Delete
  3. wah... husna pun tukar baju baru ye... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah lama teringin nak tukar..cuma x jumpa org nk tlong je..=)

      Delete
  4. kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
    semoga menjadi semangat .. :)
    Anda tenggelan bukan karena jatuh ke air, Anda tenggelam karena tinggal di dalamnya.

    ReplyDelete
  5. pengajarannya, never trust others 100% ye..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe..yup..itu pon betul..

      husna nie je mudah sgt percaya..=(

      Delete
  6. sebenarnya nak cakap sumthing...blog ni lawa ... (^_^)

    kalau bagi percent fariz bagi 90 %

    from:-

    Fariz Reza Dot Com

    ReplyDelete
  7. macam best citer nie.nti arr tgok kt ceritamaster.haha..

    husna yg ada pengalaman msti feeling lebih tgok filem nie..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. best2..ramai yg ckp mcm tu jugak..=D

      tehee~ =P adalar sikit kak..

      Delete

assalamualaikum dan hye..
tinggalkan jejak awak di sini..
terima kasih..♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blog ini merupakan blog peribadi perkongsian daripada penulis. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pengalaman atau pendapat peribadi, dan tidak melibatkan mana mana pihak kecuali dinyatakan sumber atau nama pemiliknya.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal, dan mungkin berbeza dengan individu lain. Penulis sama sekali tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen dan pendapat yang dilontarkan oleh para pembaca blog ini.

Terima Kasih.