Friday, December 07, 2012

di bilik dilanda kebosanan


Assalamualaikum w.b.t..


selamat petang!! =) syoknyaa petang-petang cenggini dapat minum petang.. x kisahlar goreng pisang ke, roti arab ke, roti jala ke.. hmm.. nyum-nyum.. sedapnyaa.. kat bumi merbok ni baru lepas hujan.. dan husna tengah berkubang kebosanan.. 


lepas tertidor kejap baca entry sana sini, blogwaking sampai lebam, reply jejak sampai kematu semua jari, walaupon line wifi merbok kadang-kadang baik dan kadang-kadang sebaliknya, ku gagahkan jua, demi pembaca tercinta.. *nah!! panjangkan.. 


tengah syok menggoogle cari siapa pemilik wallpaper kawanimut.. *xdak keje cari keje.. husna suka tengok lukisan beliau.. mostly semua berkaitan wanita muslimah.. cantik!! jelas kelihatan yang beliau sedang cuba menzahirkan betapa indahnya wanita muslimah ini.. =)


menurut sumber, beliau tersebut adalah orang Indonesia.. 









yg ni dah jadi cover photo kat facebook.. *rindu


yg ni sama macam header husna kan?? =)






see!! cantik kan.. hehe.. =)















p/s-lapaq cucuq chempedak!!! ='(

28 comments:

  1. dah lama ayie suka dgn karya2 beliau..husna...

    selalu jugak ayie tgok org jadikan pic profil fb lukisan dia tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul!! husna pon perasan..
      itu sebab teringin nak taw sapa pelukisnya..=)

      Delete
  2. ohoo..kat facebook husna dah cop yg warna oren kan kan kan?

    p/s: yeyy..husna dah ubah style komen..hip hip hooray!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..ada maksud tuhh..haha..

      muahahaha..bagus!! bagus!!
      mood teruja H juga buat husna teruja..=P

      Delete
  3. salam fatin,slmt mlm...
    blh bc info dr page ni juga...sgt baik isi kandungannya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wkumsalam sis..=)
      in shaa Allah..nnti husna terjah ye..=)

      Delete
  4. Replies
    1. kan..husna pon suka..=)

      dulu pernah jd doodle header kak ruha kan..hehe..

      Delete
  5. tak kenal pun sape beliau..tp pic2 muslimah tu semua mmg tampak familiar..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..samalar..husna pon x kenal..
      sebab nmpak familiar teringin nak kenal..hehe..

      Delete
  6. hehe...bagus2..cantik berpakaian mcm tu

    ReplyDelete
  7. Cantik :) indah je lukisan tu..

    Dr smlm nk jejak ke sini baru skang dpt.. Happy weekend husna :)
    Kt sna esok da kuliah kan??

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul..husna pon suka je tgk..=)

      hehe..xpaa kak nani..bila2 pon boleh..
      happy weekend jugak..=D
      yup..esok dah start minggu ke dua..

      Delete
  8. ya betul cantik dan comel..comel..nak p lawat dulu..tq infonya

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. betul!! cantik dan comey..hehe..

      ok..nnti husna terjah ye..=)

      Delete
  10. Replies
    1. betul..pandai pelukis tu kan..=)

      yg akak plak comey je semua..hehe..

      Delete
  11. muslimah sentiasa ctk dgn tutup auratnya hehe

    ReplyDelete

assalamualaikum dan hye..
tinggalkan jejak awak di sini..
terima kasih..♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blog ini merupakan blog peribadi perkongsian daripada penulis. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pengalaman atau pendapat peribadi, dan tidak melibatkan mana mana pihak kecuali dinyatakan sumber atau nama pemiliknya.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal, dan mungkin berbeza dengan individu lain. Penulis sama sekali tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen dan pendapat yang dilontarkan oleh para pembaca blog ini.

Terima Kasih.