Friday, November 30, 2012

pernah alami x??


Assalamualaikum w.b.t..


selamat hari jumaat semua!! tinggal lagi sehari je nak meroyan kat rumah.. dari tengah hari ni sampai lar tengah hari Sabtu.. terasa nak buat apa-apa yg rasa belum di buat since sampai rumah sebulan yang lalu, baik buat cepat.. haha.. nanti mulalah kol cakap terlupa buat itu, then terlupa buat ini.. haha..


selalunya husna akan kol cakap "lah..terlupa makan itu, or ini and so on" haha.. =P tapi bukan itu yg husna nak cerita.. ini pasal terlupa ayat kursi sewaktu solat subuh sehari dua lepas.. *dah lepas?? x kira nak share  jugak.. 


waktu tu rasa macam terkejut gile ++ lah.. sebab ayat kursi ni memang husna selalu baca dalam solat.. bila teringat balik waktu tu, husna asyik nak sambung ayat kursi dengan surah lain.. ohh pelik! kept repeating it but still da same.. pagi tu cerita dengan mama, then she said based on her experiences that im gonna died!! poffff~ pengsan.. haha.. xdelah.. intonasi dya lawak je.. 


tapi bila pikir balik, macam mana kalau betul?? malam tadi x hujan tapi bantal husna basah.. *tett.. bukan sesi buat peta macam selalu ok.. hmm.. betul lah.. sapa bersedia nak tinggal semua tu.. tapi bersedia kah kita nak hadapi semua tu?? 




Mati itu pasti.. =)



5 comments:

  1. nangis ehhhh...

    kak nani pernah lupe baca yg last skali tu.. terpaksa repeat balik..

    ReplyDelete
  2. jangan fikir bukan-bukan ek dear... kakak pown pernah bercampur-campur jugak bacanya dulu... masa tu memang tengah fikir banyak... tapiii bila renung-renung balik...kekhilafan diri sendiri tuh... tak focus betol betol.. hu hu hu...

    ReplyDelete
  3. @nanieybarnieylurviey huhu..sedih segala-galanya kak nani..=(

    @F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A mungkin kot..terima kasih kak..=)

    ReplyDelete
  4. ehh ? jangan pkir macam tu plak , haha ., mak awak saje nak melawak tuh , dan , mati tu , dia akan datang pada waktu yang terbaik untuk dia , so , doa minta agar kseduahan kita ini dalam keadaan baik ye :D (khusnul khatimah)

    ReplyDelete

assalamualaikum dan hye..
tinggalkan jejak awak di sini..
terima kasih..♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blog ini merupakan blog peribadi perkongsian daripada penulis. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pengalaman atau pendapat peribadi, dan tidak melibatkan mana mana pihak kecuali dinyatakan sumber atau nama pemiliknya.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal, dan mungkin berbeza dengan individu lain. Penulis sama sekali tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen dan pendapat yang dilontarkan oleh para pembaca blog ini.

Terima Kasih.