Friday, November 02, 2012

balasan surat cinta dari nuffnang


Assalamualaikum w.b.t..


Jumuah mubarakah sahabat!! sejuk menggigil-gigil je kat sini.. sebab baru lepas hujan.. lately cuaca x menentu, tengah hari panas membahang, petang plak hujan mencurah-curah.. =D


semalam sebelum tidor, husna sempat tulis surat cinta buat nuffnang.. yelaa dah lama x tanya khabar.. sibuk ke dya, sampai x tegur husna nie pon.. dan tengah hari nie buka akaun yahoo nampak dah ada balasan..


jom husna kongsi sikit.. surat cinta nie x rahsia pon.. =D

kalau x jelas boleh klik untuk lebih jelas..=)


owh.. patot lar susah betul dya nak tegur blog husna yang naif nie.. mungkin x cukup menyerlah lagi katanya.. haha.. =P xpaa.. dya dah kasi semangat tuu.. apa lagi.. wink-wink.. ^^


21 comments:

  1. haritu ada jgk buat surat cinta tnya camni..last2 tergelak sendiri bila tgk surat cinta itu dibalas..suweeeet je..hehehe

    ReplyDelete
  2. Sabar okey? Kalau dah rezeki, dapat juga nanti. Btw, Mieya klik iklan Nokia :)

    ReplyDelete
  3. untung dpat surat cinta dr nuffnang..hihi

    ReplyDelete
  4. @Mimie Najib
    haha..jiwang sgt kowt..

    @Mieya Atiera
    wahh..terima kasih..

    @Zul
    hehe..balasan dr dya je tuh..

    ReplyDelete
  5. Hehe.. Samala kita Fatin.. MM pun belum ada rezeki lagi nak dapat iklan cpuv dari nuffnang.. Kena lebih rajin update blog nampaknya nih.. Haih..

    ReplyDelete
  6. sekarang ni kebanyakkan blog pasang iklan nuff...pesaingan sgt sengit...penaja ada byk pilihan, selalunya mereka akn pilih blog2 tertentu...

    ayie pun x belum lagi merasa BE tu...haha

    insya Allah setiap kali ayie singgah blog husna...ayie akan klik iklan nuff awk ya ^__~

    ReplyDelete
  7. rajin husna tulis surat cinta dekat abg nuffnang.siap dpt balasan lg.syabas!hehe

    ReplyDelete
  8. bertuah jugak dpt srt cinta dr nuffnang...sis jugak takde...hihi

    ReplyDelete
  9. @Misz Mieza
    tular kan kak..xpa2..jia you!! hehe..

    @Ayie Abas
    hmm..husna igt pihak nuff sendiri yg aturkan..rupanya tidak..

    dulu pernah jugak merasa tp x bnyak..syukur..dan terima kasih sudi klik..in sha Allah husna pon akan balas klik..=)

    @Puan Kutu
    hehe..rindu lar kak..=P

    @Jemari_Suri
    hehe..husna balasan dr diorang je kak..

    ReplyDelete
  10. as salam

    husna, akak pun dlu ske tanye2..tp kalau nk dpt BE ni mmg kena selalu updet..at least sehari sekali, then rajin2 bw..sbb org kata kena dapt uv 100 sehari ke atas..skrg ramai bloger dpat uv 500 ke atas..makin sengit..btw good luck husna :)

    ReplyDelete
  11. alaa...husna nih..nk balas2 laa pulak...tapi boleh jer...hahaha3

    gurau...keke

    ReplyDelete
  12. Jangan risau, nanti adalah tu:)

    Kalau dah rezeki tak kan kemana...

    ReplyDelete
  13. @Tihara
    wkumsalam..
    owh..sungguhlar kan, ramai dah skarang nie yg aktif berblog..terima kasih kak tihara..=)

    @Ayie Abas
    haha..x kisah pon..

    @teratai
    in sha Allah..=)

    ReplyDelete
  14. surat cinta tu... tkpe2 , kalau de rezeki takkemana jgk :)

    ReplyDelete
  15. Tak lame lagi dpt la tu. biasa blogger yg slalu antar ticket ni mesti dpt. based on apa yg kak nani baca kt blog2 org la. Nuffnang da kasik tips tu so apa lagi.. Grab la rugi tu. BE mmg syiok!!

    ReplyDelete
  16. @fatin amalina husna

    okey cari cepat dah jumpa terus buat entry tau..x saba dah nk terjah...weeee

    ReplyDelete
  17. hihi.. syokkan dapat surat cinta..

    yg penting kita dah cuba kan

    ReplyDelete
  18. huhuhu..................oh begitu ceritanya......nampaknya kena usaha lebih lagi nieh.....

    ReplyDelete

Copyright © 2017 husnazahidi
| Distributed By Gooyaabi Templates