Wednesday, October 31, 2012

Wordless Wednesday #7


Assalamualaikum w.b.t..















source : #facebook


konfem!!
dapat je semua nie memang x pergi memana dah..
cukup bulan cabut gigi.. haha..=D


22 comments:

  1. betul tu..kalau husna bagi akak lagi best.hehe

    ReplyDelete
  2. gile sdappp derrr, akuu bertambahh gedemokk la , kalau menghadap benda tu je .

    ReplyDelete
  3. @AnneRaini
    ahaha..boleh je kak..

    @Cik Jannah
    bukan ang je..ak pon dpt packagenye..haha..

    ReplyDelete
  4. awk suka makan aiskrim laa ni eh? nanti sy belanja...hehe3

    boleh dikatakan kbykkn org suka mkn aiskrim....termasuk la sy :)

    ReplyDelete
  5. Salam thanks follow, hmm.. memang wordless.. gerenti obesiti :)

    ReplyDelete
  6. semua sedap.dah la mmg jenis yg suka coklat dan aiskrem..

    ReplyDelete
  7. nyummy... alahai kalau la ada depan mata. memang ngap...


    ReplyDelete
  8. @fandyz
    wkumsalam..sama2..haha..bukan takat obesiti je..=D

    @nik ros
    kan kak..boleh atur satu2 mana nak masuk dulu..=)

    @Lady
    hehe..maaflar dah buat lady terliur..=P

    @tirahzairi
    cepat2 cari..hehe..

    @wantie
    hehe..haruslar kak..mmg x boleh than pnya..=D

    ReplyDelete
  9. Ya Allah. sedapnye aiskrim semua tu.. sgt tempting! >.<

    ReplyDelete
  10. perghhh.. terliur...

    saya dah update
    selamat hari raya aidiladha :)

    ReplyDelete
  11. yummy...

    haru kalau cukup bulan cabut gigi...

    ReplyDelete
  12. sy suka ice cream dan gmba2 atas ni buat sy jadi tak tntu arah..erhh..haha

    ReplyDelete
  13. aduh semuanya sedap2.tp kena kawal pemakanan dh akak nie.takut tggi plak diabetis.haha

    ReplyDelete
  14. huii ..sedapnya.. kalau dapt menjamah semua ni kan :)

    ReplyDelete

assalamualaikum dan hye..
tinggalkan jejak awak di sini..
terima kasih..♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Disclaimer

Blog ini merupakan blog peribadi perkongsian daripada penulis. Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pengalaman atau pendapat peribadi, dan tidak melibatkan mana mana pihak kecuali dinyatakan sumber atau nama pemiliknya.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal, dan mungkin berbeza dengan individu lain. Penulis sama sekali tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang komen dan pendapat yang dilontarkan oleh para pembaca blog ini.

Terima Kasih.